2777
2789
عنوان

بیایید تمرین اعتماد به نفس کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13188 بازدید | 155 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزان منم هستم منتها اعتماد به نفسمو ماهگرفتگی رو صورتم رو از بین برده به منم بگید چطور باهاش کنا ...

اگر بگم مهم ترین رمز موفقیت فقط یک کلمس (پذیرش) دروغ نگفتم 

تا زمانی که شما به مسئله پذیرش رو چیزی ک خیلی درصدی برای تغییر نداره نرسید مدام زمین می‌خورید خودت رو همون گونه ک هستی بپذیر با تمام کم و کاستی 

اگر تو خودت رو دوست نداشته باشی نمیتونی توقع دوست داشتن از کسی کنی 

شکر گذاری با هر میزان اعتقادی که داری سطح امیدواریتو بالا میبره 

روی یه برگه شکر گذاری کن 

خدا ممنون ک میتونم نفس بکشم 

خدایا ممنون ک عزیزانم رو در کنارم دارم 

یک لحظه تصور کن کنار ماه‌گرفتگی چیز مهم فرد مهم توانایی مهمی ک الان داری رو نداشتی  چجوری میشد؟ 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

من بخاطر لهجم اعتماد بنفس ندارم حرف بزنم

کلا کم حرف شدم

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
اگر بگم مهم ترین رمز موفقیت فقط یک کلمس (پذیرش) دروغ نگفتم  تا زمانی که شما به مسئله پذیرش رو ...

ممنون عزیزم حرفات خیلی قشنگن

ولی هر طور بخام باهاش کنار بیام نمی شه چون مجبورم تو اینه خودمو ببینم

اسی یه گروه بزنیم تلگرام یا واتساپ 

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
ممنون عزیزم حرفات خیلی قشنگن ولی هر طور بخام باهاش کنار بیام نمی شه چون مجبورم تو اینه خودمو ببینم

خب دیگ پذیرش یعنی همین ینی ببینی برات مهم نباشه من حرفم فقط حرف نیس خودم بهش رسیدم شاید چیز مهمی نباشه ولی من ترک پوستی باسن دارم با باسن تیره تا 23 سالگی بگو من چکارا نکردم واس خوب شدنش بگو من چقد گریه نکردم 

بعد کم کم ب خودم اومدم الان نگاهش میکنم میگم من موج دریا رو دارم چرا ناراحت باشم 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

من اعتماد بنفس حرف زدنو ندارم 

همش فکر میکنم حرفام ارزش نداره 

بلد نیستم حرف بزنم 

حوصله سر برن حرفام 

مثل مامان بزرگام 😔

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
عزیزم من برای روی مسئله اعتماد ب نفس مشکل ندارم چون رشته تحصیلیم روانشناسیه این تاپیک رو زدم ❤️

من یه دختر۹ساله دارم که خجالتی وکم رو وکم حرفه البته خودم وپدرشم این رفتاروروداریم نمیخوام دخترم اینجوربمون براش چکارکنم؟یاچکارکنم اعتمادبه نفسش زیادبشه؟یااصلانمیتونه دوست پیداکنه بایدبراش چکارکرد؟

2790
2778
2791
2779
2792