2777
2789
عنوان

چی برای گلودرد خوبه

932 بازدید | 26 پست

دارم میمیرمممممم سه روزه گلودرد دارم هیچی نمیتونم بخورم

‍ همي‍‌شہ وقت‍‌ی ش‍‌دي‍‌دا دل‍‌ت مي‍‌خ‍‌اد ي‍‌ك‍‌ی ح‍‌الت‍‌و بپرسہ ه‍‌يچ‍‌كس وج‍‌ود ن‍‌دار‍ہ :)🥀

مایعات بخور 

حتما برو دکتر

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مایعات بخور  حتما برو دکتر

اصن هیچی نمیتونم بخورم حتی یه قرص 

‍ همي‍‌شہ وقت‍‌ی ش‍‌دي‍‌دا دل‍‌ت مي‍‌خ‍‌اد ي‍‌ك‍‌ی ح‍‌الت‍‌و بپرسہ ه‍‌يچ‍‌كس وج‍‌ود ن‍‌دار‍ہ :)🥀
اصن هیچی نمیتونم بخورم حتی یه قرص 

بهت شربت امپول با سرم میده حتما ک قرص نیست

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
عزیزم ایشالا زود خوب شی فرنی بدون شکر درست کن یا نشاسته تو اب ولرم مخلوط کن بخور

انشالله 

نشاسته گندم داریم اشکالی نداره؟ 

فرنی و دمنوش گرم و چهارتخمه دم کن بخور.کلا مایعات و سوپ گرم بخور خوبه.پودر روتارین هم خوبه از داروخا ...

اها ممنونم 

ابنبات گلو دردهم داروخانه دارن دیگ درسته؟ 

برم داروخونه بم میدن؟ 

دگزا و نوربیون و سرم تقویتی بزن درجا خوب میشی 

وگرنه باید درد بکشی

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl