2777
2789
عنوان

چی برای گلودرد خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 26 پست

منم چند روزه مریضم  داروهامم کامل و سروقت مصرف کردم  از دیروز انگار گلو و گوشم  زخم شده حتی جرات ندارم اب دهنم رو قورت بدم کلی هم  اب نمک غرغره کردم اما همونه 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والاه من روش های خونگی رو باور ندارم اصلا چاره نداره کمی تحمل کن خوب میشه خودش یه دوره ای داره چند روز بگذره خوب میشه

اون چیز ها هم که همه جا میگن فقط یه ذره تسکین میده مثلا مایعات گرم ، درمانش نمیکنه

برای یک زندگی معمولی 🖤

منم چند روزه مریضم  داروهامم کامل و سروقت مصرف کردم  از دیروز انگار گلو و گوشم   ...

وای دیقاااا منم اینجوریم اصلا نمیتونم اب دهنمو قورت بدم

‍ همي‍‌شہ وقت‍‌ی ش‍‌دي‍‌دا دل‍‌ت مي‍‌خ‍‌اد ي‍‌ك‍‌ی ح‍‌الت‍‌و بپرسہ ه‍‌يچ‍‌كس وج‍‌ود ن‍‌دار‍ہ :)🥀
والاه من روش های خونگی رو باور ندارم اصلا چاره نداره کمی تحمل کن خوب میشه خودش یه دوره ای داره چند ر ...

انقد تحمل کردم ک سه روز گذشته و اصلااااا خوب نشدم🙂

‍ همي‍‌شہ وقت‍‌ی ش‍‌دي‍‌دا دل‍‌ت مي‍‌خ‍‌اد ي‍‌ك‍‌ی ح‍‌الت‍‌و بپرسہ ه‍‌يچ‍‌كس وج‍‌ود ن‍‌دار‍ہ :)🥀
وای دیقاااا منم اینجوریم اصلا نمیتونم اب دهنمو قورت بدم

عزیزم من عصر رفتم دکتر گوش و گلوم رو  معاینه کرد گفت گوشهات عفونت نداره ولی توی گلوم بر اثر تهاجم باکتری یه جیزی مثل تبخال در اومده 

شربت معده ۵ قاشق کپسول تتراسایکلین۵ عدد مواد داخلش رو به شربت معده اضافه میکنی   شربت دیفن هیدرامین ۵ قاشق  و یه دونه امپول بتامتازون la رو باهم کامل مخلوط میکنی و میریزی توی ظرف داخل یخچال هر یکی دوساعت به اندازه یک قاشق بریز توی دهانت و چند دقیقه غرغره کن من دوبار استفاده کرذم خیلی بهتر شدم 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..