2777
2789
عنوان

چی برای گلودرد خوبه

932 بازدید | 26 پست

دارم میمیرمممممم سه روزه گلودرد دارم هیچی نمیتونم بخورم

‍ همي‍‌شہ وقت‍‌ی ش‍‌دي‍‌دا دل‍‌ت مي‍‌خ‍‌اد ي‍‌ك‍‌ی ح‍‌الت‍‌و بپرسہ ه‍‌يچ‍‌كس وج‍‌ود ن‍‌دار‍ہ :)🥀

مایعات بخور 

حتما برو دکتر

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مایعات بخور  حتما برو دکتر

اصن هیچی نمیتونم بخورم حتی یه قرص 

‍ همي‍‌شہ وقت‍‌ی ش‍‌دي‍‌دا دل‍‌ت مي‍‌خ‍‌اد ي‍‌ك‍‌ی ح‍‌الت‍‌و بپرسہ ه‍‌يچ‍‌كس وج‍‌ود ن‍‌دار‍ہ :)🥀
اصن هیچی نمیتونم بخورم حتی یه قرص 

بهت شربت امپول با سرم میده حتما ک قرص نیست

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
عزیزم ایشالا زود خوب شی فرنی بدون شکر درست کن یا نشاسته تو اب ولرم مخلوط کن بخور

انشالله 

نشاسته گندم داریم اشکالی نداره؟ 

فرنی و دمنوش گرم و چهارتخمه دم کن بخور.کلا مایعات و سوپ گرم بخور خوبه.پودر روتارین هم خوبه از داروخا ...

اها ممنونم 

ابنبات گلو دردهم داروخانه دارن دیگ درسته؟ 

برم داروخونه بم میدن؟ 

دگزا و نوربیون و سرم تقویتی بزن درجا خوب میشی 

وگرنه باید درد بکشی

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl