2777
2789

دارو رو ول کن...

تحقیقات نشون داده دو گروهی که افسردگی داشتن یکیش قرص مصرف کرده یکیشم با هرروز نیم ساعت پیاده روی هردو خوب شدن ولی بعد یه سال، گروهی که قرص مصرف میکردن دوباره افسرده شدن اما اون یکی گروه ورزش ن...

فعالیت بدنی داشته باش بخصوص پیاده روی، زیاد بخند، واسه خودت هدف تایین کن حواستو به چیزای خوب پرت کن می‌بینی درمان میشی

دارو رو ول کن... تحقیقات نشون داده دو گروهی که افسردگی داشتن یکیش قرص مصرف کرده یکیشم با هرروز نیم ...

هدف چی تعیین کنم نشستم کنج خونه همه ارزوهام بخاطر شوهرکردن ریختم دور اومدم شهر غریب کسی نیست ده دقه بچم بدم بهش برم باشگاه بیام از زندگی خستم واقعا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدف چی تعیین کنم نشستم کنج خونه همه ارزوهام بخاطر شوهرکردن ریختم دور اومدم شهر غریب کسی نیست ده دقه ...

همین دیگه! با این طرز فکر هرکسی باشه خب افسردگی میگیره...

دیدگاهتو به زندگی عوض کن همیشه نیمه‌ی پر لیوان رو ببین، کاری که دوست داری رو انجام بده اگه آشپزی حالتو خوب میکنه با اون سرتو گرم کن...

مثلاً هی به خودت تلقین منفی نکن که شهر غریب هستی و فلان...

برو گردش بیرون رو بگرد حالت خوب شه همش تو خونه نمون به زیبایی های شهر جدیدت نگاه کن از زندگیت خوشت میاد😍

هدف چی تعیین کنم نشستم کنج خونه همه ارزوهام بخاطر شوهرکردن ریختم دور اومدم شهر غریب کسی نیست ده دقه ...

باشگاه نمیخواد

هرروز تو خونه یا حیاط یا اصلا میتونی بری پارک بیرون با بچه هات پیاده روی کنی اب و هوای اونا هم عوض میشه باهاشون حرف بزن بگو بخند اونا هم افسردگی نگیرن😐

عزیزم داروهای ضد افسردگی رو که همینجور نمیخورن، نمیدونم وضعیت مالیت به چه صورته ولی اگه میتونی

برو پیش روانشناس اگه لازم بود خودش ارجاع میده روانپزشک.
گروه روانشاسی مهربد رو بهت پیشنهاد می کنم
مشاوره آنلاین هم داره.