2789
عنوان

کاشت ناخن

87 بازدید | 6 پست

سلام  ناخن کار اینجا هست کمکم کنه🥺

من میخوام وارد کار ناخن بشم میخواستم ببینم درآمدش خوبه یا نه؟

نمی‌خوام داخل سالن کار کنم چون هزینه کرایه ندارم میخواستم بدونم چجوری مشتری جذب کنم

یعنی تو خونه مشتری بگیری ؟ فکر نکنم کسی زیاد اعتماد کنه ها 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره آخه هزینه کرایه رو ندارم یا اگر هم بتونم یه مغازه کرایه کنم به نظرت چجوری مشتری جذب کنم

پیج بزن نمونه کارهات رو بذار وقتی تو سالن باشی که مشتری جذب میشه خود به خود . ولی تو دیوار اگهی بزن قیمت پایین بذار چون اولشه . کارت هم خوب باشه و تمیز مشتری خودش معرفت میشه

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
پیج بزن نمونه کارهات رو بذار وقتی تو سالن باشی که مشتری جذب میشه خود به خود . ولی تو دیوار اگهی بزن ...

اها ممنون گلم 

یک نفر رو میشناسم بهش بگم ببینم خودش ناخن کار نمیخواد