فقط این نیس میدونم کارهرروزشه زنگ بزنه به ما چرتوپرت بگه اعصاب من خراب کنه حالاخودم ب جهنم برابرم چیزی نشه اخه من موقع اعصبانیت تپش قلب شدید میگیرم میگن اون موقع تپش قلب جنین هم میره بالا و خطرناکه😔😔😔
اره ببین فقط برو از جایی که اونجا بحثه برو اتاقی جایی ی لیوان اب خنک بخور نفس عمیق بگو من فقط واسه خاطر بچم فعلا خودم و کنترل میکنم فامیل ما سر دعوا خیلی عصبی شد خیلی بیهوش شد بچش ب دنیا اومدنی کبود بود تا ی مدت کبود بود بچه بیچاره
عصبانیت واسه دیوار خونه هم مضره اون که دیگه ذره جنینه بهت وصله عین احساستو حس میکنه.
شکایت واقعی؟یعنی رفتین پیش پلیس؟
نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍
اره ببین فقط برو از جایی که اونجا بحثه برو اتاقی جایی ی لیوان اب خنک بخور نفس عمیق بگو من فقط واسه خ ...
بخدا طاقت کا ای کثیفشو ندارم بابام اومده بود اینجا ینی داره میمیره ک چرا باباتو راه دادی خونت پسرم باید ازاون نگهداری کنه وخرج پدرتو بده مگه بیچاره برا همیشه اومده پیش ما اومده بود ۱هفته بمونه ب من کمک کنه تازه خرج خونرو بابام میداد کلی خرید میکرد واسه خونه بخاطر اون شکایت کردیم اینم ازبیرون اعصاب نزاشته واسه ما