2777
2789
عنوان

عصبانیت شدید براجنین ضررداره؟

257 بازدید | 20 پست

بچه ها چن روزه توخونمون فقط بحث مادرشوهرمه بخاطر بابام ازش شکایت کردیم دیروز کل طایفه زنگ زدن به شوهرم ک جلوی مادرشوهرتوبگیرچراازمامانت شکایت کرده شیم یه خط ناشناس زنگ زد ساعت۱۱بله مادرشوهرم بود تاتلفنوبرداشت شوهرم فحش داد زنت برات شیرینه من خربودم توروبزرگ کردم توبرو بازنت بمون منم میرم اسمتوازشناسنامم دربیارم فلان ینی اون حرفش انقد اعصبانیم کرد دستوپاهام میلرزید تپش قلب شدید گرفتم ینی داشتم میمیرم تلفنوگرفتم هرچی ازدهنم دراومده گفتم خلاصه اون ب من گف من ب اون خجالتم نمیکشه میگه چراباباتو راه میدی خونت پسرمن شاید میخوادتوخونه راحت باشه بایدازپدرتونگهداری کنه واین حرفا

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط این نیس میدونم کارهرروزشه زنگ بزنه به ما چرتوپرت بگه اعصاب من خراب کنه حالاخودم ب جهنم برابرم چیزی نشه اخه من موقع اعصبانیت تپش قلب شدید میگیرم میگن اون موقع تپش قلب جنین هم میره بالا و خطرناکه😔😔😔

اره ببین فقط برو از جایی که اونجا بحثه برو اتاقی جایی ی لیوان اب خنک بخور نفس عمیق بگو من فقط واسه خاطر بچم فعلا خودم و کنترل میکنم فامیل ما سر دعوا خیلی عصبی شد خیلی بیهوش شد بچش ب دنیا اومدنی کبود بود تا ی مدت کبود بود بچه بیچاره

✨happy to light and that's enough

عصبانیت واسه دیوار خونه هم مضره اون که دیگه ذره جنینه بهت وصله عین احساستو حس میکنه.

شکایت واقعی؟یعنی رفتین پیش پلیس؟

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍
بلاک برای این روزاست

من که خاموش عوض کردم شوهرم خطشوعوض نمیکنه بخدا هزارتا شما بلاک کردیم که مادرشوهرم بااون شماره هازنگ زده

من که خاموش عوض کردم شوهرم خطشوعوض نمیکنه بخدا هزارتا شما بلاک کردیم که مادرشوهرم بااون شماره هازنگ ...

حرفش چیه خب ک دعوا درست کرده و ب شکایت رسونده؟؟پدرتون با شما زندگی میکنه مگه؟

فقط این نیس میدونم کارهرروزشه زنگ بزنه به ما چرتوپرت بگه اعصاب من خراب کنه حالاخودم ب جهنم برابرم چی ...

میدونستی نی نی تو شکم حتی گریه میکنه 

به هیچ عنوان از خط آرامش خودت رد نشو از همین الان مادر بودن شروع کن

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
اره ببین فقط برو از جایی که اونجا بحثه برو اتاقی جایی ی لیوان اب خنک بخور نفس عمیق بگو من فقط واسه خ ...

بخدا طاقت کا ای کثیفشو ندارم بابام اومده بود اینجا ینی داره میمیره ک چرا باباتو راه دادی خونت پسرم باید ازاون نگهداری کنه وخرج پدرتو بده مگه بیچاره برا همیشه اومده پیش ما اومده بود ۱هفته بمونه ب من کمک کنه تازه خرج خونرو بابام میداد کلی خرید میکرد واسه خونه بخاطر اون شکایت کردیم اینم ازبیرون اعصاب نزاشته واسه ما

بخدا طاقت کا ای کثیفشو ندارم بابام اومده بود اینجا ینی داره میمیره ک چرا باباتو راه دادی خونت پسرم ب ...

تروخدا فعلا اصلا فکر و خیال نکنننن بزار بگن و بگن و بگن خودشونو جر بدن اصلا

✨happy to light and that's enough
حرفش چیه خب ک دعوا درست کرده و ب شکایت رسونده؟؟پدرتون با شما زندگی میکنه مگه؟

ن بابا اومده بود پیشم ۱هفته بمونه و بره اونم ازیکی شنیده ک بابام اومده تهران میگه چرااومده پیش تو پسرمن اذیت میشه  

ن بابا اومده بود پیشم ۱هفته بمونه و بره اونم ازیکی شنیده ک بابام اومده تهران میگه چرااومده پیش تو پس ...

واااا😳😳😳😵😵😵 ادم زبونش هم نمیچرخه در برابر بعضیا

میدونستی نی نی تو شکم حتی گریه میکنه  به هیچ عنوان از خط آرامش خودت رد نشو از همین الان مادر ب ...

دست خودم نیس خیلی اعصابمو خراب میکنن ازاینورم شوهرم عذابم میده باکاراش میگه چراازمامانم شکایت کردین منم ازمامان توشکایت میکنم هروقت به من زنگ بزنه بهش فحش میدم اخه من چیکارکنم کجا برم😔