2777
2789
عنوان

عصبانیت شدید براجنین ضررداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 20 پست

احساس میکنم قبلا با هم اختلاف داشتین اینو کرده بهونه 

عزیزم شوهر من تو بارداریم بیکار شد 

شوکه شدم اون موقع ولی خداروشکر دخترکم سالم بود 

ولی مواظب خودت باش

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
واااا😳😳😳😵😵😵 ادم زبونش هم نمیچرخه در برابر بعضیا

خیلی بیشعور ونفهمه وقتی فامیلای اونا میان میگن احترام بزار هرچقد میخوادبمونه براخونه کلی خرید میکنن ولی وقتی خانواده پن میاد مادرشوهرم دیونه میشه که چرامیان اونجا می‌مونن پسرمن شاید میخواد توخونه راحت بگرده وفلان 

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احساس میکنم قبلا با هم اختلاف داشتین اینو کرده بهونه  عزیزم شوهر من تو بارداریم بیکار شد  ...

والا من ازوقتی ازدواج کردم اختلاف داریم اونم بخاطر همین پیرزن روانی ولی هی میخوام خودمو کنترل کنم نمیشه الان هفته ۸ام خیلی نگرانم اخه دیروز انگار توشکمم یه چیزی تکون می‌خورد توهفته ۸ ک نباید شکم تکون بخوره کمر دردشدید هم گرفتم صب ساعت ۷ب زور خوابم برده

والا من ازوقتی ازدواج کردم اختلاف داریم اونم بخاطر همین پیرزن روانی ولی هی میخوام خودمو کنترل کنم نم ...

هر چی ارتباطت کمتر بشه راحت تری 

کاش بری یه سونو بدی خیالت راحت شه

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
تروخدا فعلا اصلا فکر و خیال نکنننن بزار بگن و بگن و بگن خودشونو جر بدن اصلا

عزیزم بخدا هرکی بجای من بود اونو جرمیداد بخدا من بزور خودمونگهداشتم بازارها خط زنگ میزنه اونوبلاک میکنیم بای خط  دیگ زنگ میزنه 

هر چی ارتباطت کمتر بشه راحت تری  کاش بری یه سونو بدی خیالت راحت شه

میخوام فردا صبح برم عزیزم توهفته ۸مگه شکم تکون میخوره؟دیشب ک تپش قلب گرفته بودم شکمم تکون میخورد وکمردردشدید گرفته بودم