نزانم_ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 127 عنوان شب ادراری 455 بازدید | 50 پست سلام دوستان شب ادراری دخترم خیلی اذیتم میکنه کسی بوده که بچش این مشکلو داشته باشه وتا چه سنی بوده بارب دل دوستان پراز غم نکنی باتیرقضا قامتشان خم نکنی یارب تورا به حق قران سوگند یک مو زسر عزیز من کم نکنی🌹🌹 1401/05/03 | 02:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niloofar1400 عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 309 چند سالشه تا پنج سالگی عادیه بیشتر از اون باید ببری دکتر
محمدآراد۹۸ عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 9126 شب ادراری بیشتر جنبه روانی داره باید ببریش پیش مشاوره تا کمکت کنن
نگاروحلما عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 60117 چندتا دلیل داره ک مهم ترینش اضطراب هستحالا باید ریشه ی این اضطراب رو پیدا کنییا خشونت و دعوا از طرف شماسیا کمبود توجهیا تنش و سرکوب شدن و...دلیل دومش اینکه مثانه کامل تخیله نمیشه قبل از خواب
patrik009 عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 1778 توروخدا دعواش نکنیامامانم منو انقد دعوا میکرد شبا با گریه ب خدا التماس میکردم که صب ک پاشدم شلوارم خیس نباشع😢🌹
نزانم_ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 127 تحت نظر دکتر نیس؟ نه چون تو فتمیل پدریش زیاد اینجوری بودن ودکتربردن ودکترگفته تا موقع پریویدی همینجورین😔 بارب دل دوستان پراز غم نکنی باتیرقضا قامتشان خم نکنی یارب تورا به حق قران سوگند یک مو زسر عزیز من کم نکنی🌹🌹
نزانم_ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 127 چند سالشه تا پنج سالگی عادیه بیشتر از اون باید ببری دکتر ۹سال بارب دل دوستان پراز غم نکنی باتیرقضا قامتشان خم نکنی یارب تورا به حق قران سوگند یک مو زسر عزیز من کم نکنی🌹🌹
sarrairan عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 2779 توروخدا دعواش نکنیا مامانم منو انقد دعوا میکرد شبا با گریه ب خدا التماس میکردم که صب ک پاشدم شلوارم ... عزیزم🥹منم تا اول دوم جیش میکردم ولی قبل خواب جیش نمیکردم لج میکردم به مامانم الانم دخترم به من لج میکنه نمیره جیش کنه
نزانم_ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 127 توروخدا دعواش نکنیا مامانم منو انقد دعوا میکرد شبا با گریه ب خدا التماس میکردم که صب ک پاشدم شلوارم ... نه دیگه قبلا خیلی حرص میخوردم ولی الان کناراومدم باهاش دعواش نمیکنم ولی خیلی اعصابم خوردمیشه بارب دل دوستان پراز غم نکنی باتیرقضا قامتشان خم نکنی یارب تورا به حق قران سوگند یک مو زسر عزیز من کم نکنی🌹🌹
محمدآراد۹۸ عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 9126 توروخدا دعواش نکنیا مامانم منو انقد دعوا میکرد شبا با گریه ب خدا التماس میکردم که صب ک پاشدم شلوارم ... وااای الهییی😢😢
patrik009 عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 1778 عزیزم🥹 منم تا اول دوم جیش میکردم ولی قبل خواب جیش نمیکردم لج میکردم به مامانم الانم دخترم به من لج ... 😢😘🧡نگا نگا سرت اومده من لج نمیکردم منو بردم سونو ادرارم ب طور کامل از مثانم خارج نمیشد تازه چون ۱۰ ۱۱ سالگی بزرگ بودم دیگ فک میکردم دیگه کسی بامن ازدواج نمیکنه خداروشکر گذشت اوندوران
نزانم_ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 127 غیر عادیه ببر دکتر آخه یکی دوتا دختردیگم توفامیل این مشکلو داشتن مادرش برد دکترگفته بودتا زمانی که پریود نشه خوب نمیشه بارب دل دوستان پراز غم نکنی باتیرقضا قامتشان خم نکنی یارب تورا به حق قران سوگند یک مو زسر عزیز من کم نکنی🌹🌹