2777
2789
عنوان

شب ادراری

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 50 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😢😘🧡 نگا نگا سرت اومده  من لج نمیکردم منو بردم سونو ادرارم ب طور کامل از مثانم خارج نمیشد&n ...

بعد چندسالت بودکه کامل خوب شدی؟دکترداروی خاصی دادبهت؟

بارب دل دوستان پراز غم نکنی   باتیرقضا قامتشان خم نکنی  یارب تورا به حق قران سوگند   یک مو زسر عزیز من کم نکنی🌹🌹
۹ سال دیگه بزرگه شبا قبل خواب سرویس میره؟ تو طول  روز محبت و توجه کافی دریافت میکنه از سمت پد ...

آره حتما تاکید میکنم که بره

محبتم تا جایی که ممکنه چون دیگه بزرگم شده خیلی کم دعواش میکنیم

بارب دل دوستان پراز غم نکنی   باتیرقضا قامتشان خم نکنی  یارب تورا به حق قران سوگند   یک مو زسر عزیز من کم نکنی🌹🌹

من تا ۷ سالگی شب ادراری داشتم دخترمم مثل خودم انقد اسیر شده بودم هرشب جاش خیس بود اخر بردم دکتر بهش قرص داد همونجا قطع شد خداروشکر نزدیک ۵ سالشه الان تقریبا دوساله دیگ شب ادراری نداره

ایشالا حل میشه حوصله کن میگذرع 

به خدا خسته شدم بیشتربرای خودش ناراحتم چون دیگه بزرگه خجالت میکشه 

پسرمن دو سال و پنج ماه فعلا که داره 

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
بعد چندسالت بودکه کامل خوب شدی؟دکترداروی خاصی دادبهت؟

نه دکتر نرفتم سر اون قضیه،فقط یادمه که سوزش ادرار داشتم برای اینکه برم سونو قبلش باید اب خیلی میخوردم بعد تخلیه ادرارم هم منو سونو کردن دکتره گفت ادرارت کامل از مثانه خارج نمیشه...تا۱۲سالگی کاملا خوب شدم😅

آخه یکی دوتا دختردیگم توفامیل این مشکلو داشتن مادرش برد دکترگفته بودتا زمانی که پریود نشه خوب نمیشه

بنظرم اصلا ربطی ب پریودی نداره

شما ببرش دکتر و سونو ب این چیزا اکتفا نکن

حتما خودشم از این موضوع ناراحته خیلی تو روحیه و اعتماد به نفسش تاثیر بد میزاره

من تا ۷ سالگی شب ادراری داشتم دخترمم مثل خودم انقد اسیر شده بودم هرشب جاش خیس بود اخر بردم دکتر بهش ...

قرص داد واقعا؟دکتر چی بردی؟؟

یکی میگفت پوست تخم مرغو آسیاب کنین بدین بخوره خوب میشه    

دکتر طب سنتی بردمش دارو داد پارسال دوهفته به زورمیدادم به خورد بچه ولی فایده ای نداشت اصلا