2777
2789
عنوان

شب ادراری

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 50 پست
بنظرم اصلا ربطی ب پریودی نداره شما ببرش دکتر و سونو ب این چیزا اکتفا نکن حتما خودشم از این موضوع ن ...

دکترچی باید ببرم؟؟؟

بارب دل دوستان پراز غم نکنی   باتیرقضا قامتشان خم نکنی  یارب تورا به حق قران سوگند   یک مو زسر عزیز من کم نکنی🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ بمیرم براش😢😢😢😢با تموم وجود درکش کردم چقد سخته😭😭😭😭

آره بچم‌خیلی اذیت میشه چون رخت خوابشو جداکردم دوست دارم براش تخت بگیرم ولی با این مسکل نمیشه فعلا،خداکنه خوب بشه زودتر راحت بشه هم خودش هم من

بارب دل دوستان پراز غم نکنی   باتیرقضا قامتشان خم نکنی  یارب تورا به حق قران سوگند   یک مو زسر عزیز من کم نکنی🌹🌹

من که دخترم داره میره کلاس دوم و متاسفانه شب ادراری شدید داره شبها پوشکش میکنم . یادمه دوسال پیش همه میگفتن من مقصرم که نصف شب بلند نمیشم که بچه رو ببرم دستشویی ولی خداشاهده می‌بردم دستشویی نمی‌کرد ولی بعدش تمام زندگی نابود میشد شاید یه سالی اینطور شد که شوهرم دید مریض شدم گفتش که خودم پولشو میدم پوشکش کنیم به حرف بقیه هم کاری نداریم ولی تواون تایم خیلی بلا سر بچم آوردم خدا خودش منو ببخشه. خانواده ی باباش همه اینجوری بودن متاسفانه

من که دخترم داره میره کلاس دوم و متاسفانه شب ادراری شدید داره شبها پوشکش میکنم . یادمه دوسال پیش همه ...

دقیقا اینم خانواده پدرش اینجوری بودن،دخترمنم تا کلاس دوم شبی دوسه باربود به منم میگفتن یه ماه شب بیریش عادت میکنه ولی نکرد،الان شدی شبی یک بار بعضی شبهام که نداره

خودش خوب شد

خب خداروشکر . واقعا خیلی سخته . ما هیج جانمیتونیم بریم فقطتمام تعطیلات خونه ی پدرشوهر اینا میریم بالاتر گفتم یه دوره خیلی اذیت شدیم منو دخترم ولی الان چون باباش توجمع پیش دخترم گفته هیچکس حق حرف زدن به بچم رو نداره و خودم دارم براش پوشک میخرم کسی دیگه حرف نمیزنه تازه جدیدا اینقدر اعتماد بنفس بالا رفته که اگه پوشکش تموم میشه سریع زنگ میزنه به باباش که بخره

۹سال

عزیزم چیزای گرم بهش بده .کنجد سفید بخر وقتی برنج را چلو مشمی کنه بپاش روش .بعد دم کن .اصلا پیدا نیست خوبه براش .سعی کن خرما بهش بدی عصرا .اب و عسل بهش بده .با روغن کنجد کف پاهاش و شکمش را ماساژ بده تا اگه برای سردیه تموم بشه .

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
عزیزم چیزای گرم بهش بده .کنجد سفید بخر وقتی برنج را چلو مشمی کنه بپاش روش .بعد دم کن .اصلا پیدا نیست ...

ممنون عزیزم