2777
2789
عنوان

شب ادراری

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 50 پست
دکتر بردی؟

دکتر بردم  دخترم آب زیاد میخوره . میوه زیاد میخوره درکل هرچی که سردی زیاد میخوره هرچی میگم نخور حرف گوش نمیده زندگیش فقط سبزی و میوه و آب. دکترم منو دعوا کرد گفت برو خداروشکر کن بچت آب میخوره . آی خدا دیگه نمیدونم چیکارکنم . مادرشوهرم میگفت بچه هام تا ۱۵ سالگی هم همینجور بودن . خدابداد من برسه فقط . هیچکدوم ازنوع ها خداروشکر نشدن بجز دخترمن

دکتر بردم  دخترم آب زیاد میخوره . میوه زیاد میخوره درکل هرچی که سردی زیاد میخوره هرچی میگم نخور ...

من الان ب استارتر گفتم بالاتر توضیح دادم دختر منم زیاد اب و چایی این چیزا میخوره تحقیق کن عوارض نداره بهش قرص ایمی پرامین ۱۰ بده من بردم دکتر بهش داد خداروشکر الان نزدیک دوساله قطع شده همون قرص خوبش کرد مهر دخترم میشه ۵ سالش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا اینم خانواده پدرش اینجوری بودن،دخترمنم تا کلاس دوم شبی دوسه باربود به منم میگفتن یه ماه شب بیر ...

آخی خداوند بهش سلامتی بده گلم . خیلی سخت . ولی انشاالله دخترامون همیشه سلامت باشن و عاقبت بخیر بشن الهی

من الان ب استارتر گفتم بالاتر توضیح دادم دختر منم زیاد اب و چایی این چیزا میخوره تحقیق کن عوارض ندار ...

آخی عزیزم خداروشکر . چشم حتما تحقیق میکنم ویه سری دکتر و آزمایش میبرم . ممنونم گلم که به ما اطلاع دادین . خداوند شمارو حفظ کنه