2777
2789
عنوان

معجزه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 226 پست
اخه همش میگی سوره واقعه خوندی. حدیث کسا خوندی و فلان دعا. 😍 بهمین خاطر گفتم.

عزیزم حدیث کسا رو من نگفتم من‌ایت الکرسی رو سعی میکنم روزی یک‌بار بخونم سوره ی واقعه رو قبلا ها شبی یکبار میخوندم‌معجزه میکرد سوره ی مزمل و یاسین‌هم‌همینطور قبلا میخوندم‌الان زیاد توفیق نصیبم‌نمیشه تو  نمازم کاهلم خدا منوببخشه و به راه راست هدایتم‌کنه ان‌شاالله ادم‌خوبی باشم😌😌

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم برا اینکه حالت قبل از افسردگیت حتی بهتر از اون نصیبت شه شروع کن نذر کن ۴۰شب نماز شب بخونی. نمی ...

چ خوب منم‌افسردگی دارم‌میشه علایمو بگین من حال ندارم به خودمو و خونه برسم شوق زندگی ندارم زیاد از حرف بقیه هم ناراحت مبشم خیلی 

عزیزم حدیث کسا رو من نگفتم من‌ایت الکرسی رو سعی میکنم روزی یک‌بار بخونم سوره ی واقعه رو قبلا ها شبی ...

وواقعا حیفِ تو . بنظرم تو باید نمازتو اول وقت بخونی حتی نمازشب بخونی. من خودم چندان اهلش نیستما 

اما تو خیلی دلت پاکه اگر اینا رو بخونی قطعا نور علی نور میشه واست.

وواقعا حیفِ تو . بنظرم تو باید نمازتو اول وقت بخونی حتی نمازشب بخونی. من خودم چندان اهلش نیستما  ...

اره خدا خیلی منو دوست داره یعنی وقتایی ک نماز میخونم نمیدونی‌چ درهای برام‌باز میشه ولی من خرم‌خر 

اره خدا خیلی منو دوست داره یعنی وقتایی ک نماز میخونم نمیدونی‌چ درهای برام‌باز میشه ولی من خرم‌خر&nbs ...

خب ببین بیا کانال نماز شب. تجربیات بقیه رو که بخونی بعد از مدتی میبینی نمازشب خون میشی نماز خون میشی نماز اول وقت خون میشی. کلا اینقدر که مردم از معجزات زندگیشون مینویسن که خودت مشتاق میشی و درهای زیادی بروت باز میشه. 

من عضو اون گروه نبودم یکبار مشکل شدیدی داشتم فاجعه بود نذر کردم نمازشب بخونم هدیه به ۱۴ معصوم. چون یکی ازسختترین کار دنیا برام نماز شب خوندن بود بهمین خاطر تو اون فاجعه این به ذهنم خورد. بعد مشکلم تو یک روز حل شد. بعدش با همین کانال آشنا شدم 

خب ببین بیا کانال نماز شب. تجربیات بقیه رو که بخونی بعد از مدتی میبینی نمازشب خون میشی نماز خون میشی ...

من‌همیشه گوشی دستم نیست گاهط اوقات دست شوهرمه برا همین زیاد تو گروه ها عضو نمیشم انقد معجزه دیدم‌و خوندم و به اینکه خدا هست اعتقاد دارم و پیگیرم ک‌نگو تو اینا هیچ شکی ندارم مال مردم‌نمیخورم اهل حروم و حلالم دل نمیشکونم ولی مرض من‌همین کاهل نمازی هست ک‌از تنبلی و افسردگی هست عزیزم ان شاالله حل بشه دعا کنید برام

اره من حس افسردگی دارم به خاطر رنج های هست ک‌کشیدم ولی میدونم خدا خیلی دوسم داره خیلی بیشتر از خیلی ...

مطمئنم با همین نمازشب و نماز خوندنت مسئله ت حل میشه. و اینکه بابت نخوندنت هم باید پشیمون باشی و ذکر استغفار رو نذر کن مثلا روزی ۱۰تا دلی بگی. بعدش بمرور بیشترش کن.

فقط باید مدتی بزور هم که شده نماز بخونی. قرار نیست چیزی که خدا گذاشته رو اول با عشق انجام بدی . بلکه چون عاشق خداییم به احترام دستورش انجام میدیم بعد از مدتی هم عشقشو نصیبمون میکنه. 

حالا وارد اون گروه شی خودت بمرور نماز خونی عاشق خواهی شد