2777
2789
عنوان

معجزه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 226 پست
عزیزم عاقلانست کارت. قانون جذب بخشیش درسته بخشیش غلط.  چون این جهان بر پایه ی حکمت خلق شده و ا ...

عزیزم من برای چیز های دیگه میخوام قانون جذب 

اما خب میدونی قانون جذب بنظرم نصفش غلطه حتی بیشتر

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لابد برای چیزهای دیگم هست ولی من برا روزی خوندم عالی بود یعنی‌حتی کسایی ک میگفتن شوهرامون پول نمیدن ...

خدا روشکر عزیزم فقط قبل خواب یکبار کافیه؟؟

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
ما یه مستاج بدی داشتیم پا نمیشد ۵ سال بود خیلیم مردم‌ازار بود یادمه زدم تو نت و یه دعایی اومد خوندم‌ ...

عزیزم چقدر قلبت صافه ماشاالله . لطفا دعام کن دعا کن کار پرسشنامه م تا دوروز دیگه تمام شه خیلی رو مخمه.

اگر تلگرام یا وات داری لطفا بیا تو چله های ما هم شرکت کن🤩

عزیزم چقدر قلبت صافه ماشاالله . لطفا دعام کن دعا کن کار پرسشنامه م تا دوروز دیگه تمام شه خیلی رو مخم ...

ممنون عزیزم ان شاالل۶ مشکل شمام حل میشه تلگرام‌ندارم‌عزیزم زیاد اهل چلهدنیستم فقط سعی‌میکنم‌بیشتر‌با خدا دوست باشم‌همینجوری‌با زبون‌خودم باهاش حرف‌میزنم اونم دمش گرم‌همیشه هوامو داشت و داره

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
درواقع میشه گفت کرامت برات رخ داد شفا گرفتی‌. عزیزم میشه بپرسم افسردگیت چطور بود و چرا؟ و چند وقت در ...

افسردیگم شدید بود،یه کم بیشتر میشد نیاز به دستگاه شوک داشتم یه مرده ی متحرک بودم

افسردگیم به خاطر این بود که یه پسر ازم خوشش می اومد احساس میکردم سرو کله اش پیدا بشه اذیتم میکنه و نمی ذاره درسمو بخونم و .... در همین فکرا بودم چند وقت،

بعد رفتم بیرون دوباره دیدمش حالم بد شد و ماجرام شروع شد نیاز به بستری داشتم ولی کسی رو نداشتم که حالمو بفهمه،کلا زندگیم بهم ریخت 

وسواس فکری هم اضافه شد 

حدود ۹ ماه اینجوری بودم بعد با هزار بد بختی خودمو خوب کردم تا بتونم یک سال دیگه درس بخونم که قبول نشدم باز افسردگیم برگشت که امام عبدالله(ع)شفامو داد

بعد اون خب آدم سابق نیستم خب یه روحیه جذاب قبل افسردگی رو ندارم ولی خب خیلی بهتر از دوران افسردگی هستم 

مثلا تو دوران افسردگی  چون وسواس فکری هم داشتم همش می گفتم دو سال پیش چرا فلانی بهم گفت چند سالته حتما می خواد به پسرش بگیره دیگه بعد ذهنم درگیر میشد و مثلا دیوانه ها می خواستم سرمو بکوبم دیوار 

جالبه بدونید من گاهی وقتا جلو گوشامو می گرفتم تا صدای توهماتمو نشنوم 

ولی گوش شیطون کرررر الان میگم فلانی منو دوس داره به جهنم که دوس داره 

حتی شاکی هم میشم میگم چرا فلانی منو دوسم نداره

ممنون عزیزم ان شاالل۶ مشکل شمام حل میشه تلگرام‌ندارم‌عزیزم زیاد اهل چلهدنیستم فقط سعی‌میکنم‌بیشتر‌با ...

اخه همش میگی سوره واقعه خوندی. حدیث کسا خوندی و فلان دعا. 😍 بهمین خاطر گفتم.

افسردیگم شدید بود،یه کم بیشتر میشد نیاز به دستگاه شوک داشتم یه مرده ی متحرک بودم افسردگیم به خاطر ا ...

عزیزم برا اینکه حالت قبل از افسردگیت حتی بهتر از اون نصیبت شه شروع کن نذر کن ۴۰شب نماز شب بخونی. نمیخواد هم ساعت ۴صبح ۱۱ رکعت بخونی اگر برات مقدور نیست همون ساعت دوازده یا یک شب فقط همون رکعت آخرشو با عشق بخون. من چندین مورد افسردگی تو تجربه های نمازشب دیدم که خوب شدن