ت این ۱ ماه همه این اتفاقا افتاد خیلی فشار روم سنگین با خواهرم الان دعوام شد خیلی حالم ی جوری ن گریه میکنم ن ناراحتم فقط خسته ام فقط بغض خفه ام میکن نمیدونم بخاطر کدوم ناراحت باشممنگ منگم🙃
با خواهرم ک دعوام شد مادر بزرگم داد زد اینجا خونه خودتون نیس هر غلطی خواستید بکنید حس اضافه بودن دارم
با احمق ها نباید بحث کرد فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی
با احمق ها نباید بحث کرد فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی
خوبه تازه مزاحما دست از سرت برداشتن، البته منظورم پدر و مادرت نیست. برنامه تو از الان اینه، اول به خودت میرسی با غذای خوب، خواب کافی استراحت، رفع خستگی روحی و تراپی، دوم یه هدف میذاری برای مستقل شدنت، پیشنهاد من تحصیل توی شهر دیگست، اونجا میری درس میخونی و کار می کنی و تراپی میری، تراپی هم اگه درس بخونی رایگانه برات. موفق باشی، در ضمن طلاق همیشه هم بد نیست، حداقل دیگه جلو روت دعوا و فحاشی نیست، شبا خواب آروم داری.
دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.