2777
2789
عنوان

حالم بده :((((

797 بازدید | 41 پست

خیلی فشار روم خیلی

با فابم کات کردم

رلم خیانت کرد

پدر و مادرم جدا شدن 

ت این ۱ ماه همه این اتفاقا افتاد خیلی فشار روم سنگین با خواهرم الان دعوام شد خیلی حالم ی جوری ن گریه میکنم ن ناراحتم فقط خسته ام فقط بغض خفه ام میکن نمیدونم بخاطر کدوم ناراحت باشم‌منگ  منگم🙃 

با خواهرم ک دعوام شد مادر بزرگم داد زد اینجا خونه خودتون نیس هر غلطی خواستید بکنید حس اضافه بودن دارم 

اینم بگم ۱۷ سالم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرت هست یا رفته

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
رفیق صمیمیم 

من ازت ده سال بزرگترم از من به تو نصیحت نشینی غصه بخوری که میشی یه ادم جوشی و استرسی مث من .

اگه جدا شدن لابد نمیتونستن ادامه بدن 

فدای سرت که رلت خیانت کرده مگه مهمه 

یا رفیقت بزار رفتنی ها برن 

هر انسانی در حال نبرد با دشواری های زندگی خودشه،باهم مهربان باشیم‌ و اگر نمی‌توانیم حداقل زخم نزنیم.
رفته نخواس مارو 

هیچ‌ مادری نیست بچشو نخواد حتما تخت فشار بوده برمیگرده نگران نباش 🥺

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

خوبه تازه مزاحما دست از سرت برداشتن، البته منظورم پدر و مادرت نیست. برنامه تو از الان اینه، اول به خودت میرسی با غذای خوب، خواب کافی استراحت، رفع خستگی روحی و تراپی، دوم یه هدف میذاری برای مستقل شدنت، پیشنهاد من تحصیل توی شهر دیگست، اونجا میری درس میخونی و کار می کنی و تراپی میری، تراپی هم اگه درس بخونی رایگانه برات. موفق باشی، در ضمن طلاق همیشه هم بد نیست، حداقل دیگه جلو روت دعوا و فحاشی نیست، شبا خواب آروم داری.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
خوبه تازه مزاحما دست از سرت برداشتن، البته منظورم پدر و مادرت نیست. برنامه تو از الان اینه، اول به خ ...

اینجا خونه مادر بزرگم با پدر بزرگم دعوا دارن همش اینجان پر تنش