2821
2789
عنوان

حالم بده :((((

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 41 پست
من ازت ده سال بزرگترم از من به تو نصیحت نشینی غصه بخوری که میشی یه ادم جوشی و استرسی مث من . اگه جد ...

رلم نبود ی جورایی میدونس دوسش دارم بقیه هم‌می‌دونستن 

مخصوصا رفیقم 

رفیقم بهم خیانت کرد با پسره رفتن باهم ...

رفیق صمیمیم 

میدونی رابطم تا حالا با چند تا رفیق صمیمی کات شده؟🤣🤣🤣 غصه اینو نخور خواهشا، در ضمن توی سن تو خیانت و رابطه معنا نداره پس توهم خیانت نداشته باش. میمونه پدر مادرت که باید بری تراپی، خدا رو شکر سنت برای مستقل شدن خوبه، پول جمع کن.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

رلم نبود ی جورایی میدونس دوسش دارم بقیه هم‌می‌دونستن  مخصوصا رفیقم  رفیقم بهم خیانت کرد ...

تبریک میگم تو دوتا از روابطت سمیتو از دست دادی، به خدا بعضی از دست دادنا عین نعمت و آرامش خودت نمیدونی، اینو ۱۰ سال دیگه میفهمی.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
عزیزم اینجوری نگو😓

واقعیت خودم با چشای خودم چتش و دیدم 

خودم به قرآن با چشای خودم چت مامانم با پسر دیدم

چت بابام و دختر دیدم

چت رفیقم با عشقم و دیدم 

همرو دیدم و لال مونی گرفتم فقط دیدم

ت زندگیم ی کلمه نوشته شده ت سرنوشتم ی کلمه نوشته شده 

اونم خیانت ....

گلم سرش جای دیگ گرم بود 🙂🤌

حتما برو تراپی ببین چند بار دارم بهت میگم وگرنه تا آخر عمدتا گرفتار رابطه های این مدلی میشی.

رلم نبود ی جورایی میدونس دوسش دارم بقیه هم‌می‌دونستن  مخصوصا رفیقم  رفیقم بهم خیانت کرد ...

منم رفیق صمیمیم با کسی که عاشقش بودم ریختن رو هم 

کووووون لقشون

هر انسانی در حال نبرد با دشواری های زندگی خودشه،باهم مهربان باشیم‌ و اگر نمی‌توانیم حداقل زخم نزنیم.
تراپی چی؟

روانکاوی، مشاوره نه ها روانکاوی، احساسات گذشته رو باز میکنه، سبک و راحت و بدون عقده و گیر و گره میشی، کلا یه آدم دیگه میشی اگه بری دانشگاه تراپی برات رایگانه، در غیر اینصورت پولاتو جمع کن برو حتما، از نون شب برات واجب تره، به مستقل شدنم فکر کن.

مامانت زنگ میزنه بهتون یا کلن رفت یکم عجیبه 😐

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
واقعیت خودم با چشای خودم چتش و دیدم  خودم به قرآن با چشای خودم چت مامانم با پسر دیدم چت بابام ...

درکت میکنم 💔تو زندگی خودتو رو اون خرابه ها از اول بساز تو اول راهی نباید کنار بکشی😻

واقعیت خودم با چشای خودم چتش و دیدم  خودم به قرآن با چشای خودم چت مامانم با پسر دیدم چت بابام ...

حتما برو تراپی وگرنه جهانت میشه پر از خیانت.

روانکاوی، مشاوره نه ها روانکاوی، احساسات گذشته رو باز میکنه، سبک و راحت و بدون عقده و گیر و گره میشی ...

منظورت روانپزشکه؟؟

هر انسانی در حال نبرد با دشواری های زندگی خودشه،باهم مهربان باشیم‌ و اگر نمی‌توانیم حداقل زخم نزنیم.

عزیزم تو الان چیزای سخت وتجربه کردی میخوام بهت بگم طوفان وتجربه کردی وکسی که از طوفان برگشته قطعا آدم سابق نیس آدم قوی تری شده

دیگه خودت میدونی که زندگی اونقد بزرگه که جایی واس غصه های کوچیک نیس

فک کن مادرت مرده خدا بیامرزش دیگه غصشو نخور میدونم‌سخته اما فک کن مرده که انقدم ازش کینه نداشته باشی

رلت و فابت رفتن باهم به درک که رفتن اونا لیاقت بودن با یه آدم قلب پاک وندارن ناپاکا واس هم ساخته شدن 

یچیز زیاده رفیقی که باهاش صمیمی شی و پسری که دوسش داشته باشی تو الان باید زندگیتو درستش کنی این غصه های الکی فقط غمی به غم هات اضافه میکنه

توانایی حذف کردن آدمارو اززندگیت داشته باش دونفر از زندگیت رفتن دوتا دندون لق آدم سم‌ در عوض در آینده هزار تا آدم خوب میاد تو زندگیت اصلا جایی واس فکر کردن به این دوتا تو ذهنت نداشته باش ازهمین الان بنداز دور

من درکت میکنم قشنگم که چه حالی داری ولی آیندتو با دستای خودت بساز تو ساخته شدی که خودساخته باشی خودتو نباز بخاطر دوتا رفیق گور باباشون

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز