2821
2789
عنوان

حالم بده :((((

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 41 پست

سلام دوستای گلم. امروز قرار گذاشتیم توی تاپیک آخر من ۷۲ بار زیارت عاشورا بخونیم و تقدیم کنیم به آقا امام حسین. اگه حاجتی دارید و می‌خواید آقا شفاعتتون کنه بیاین تاپیک آخر من و اعلام آمادگی کنید برای خوندن زیارت عاشورا . ایشالا هممون حاجت روا شیم💚💚🙂🙂

رلم نبود ی جورایی میدونس دوسش دارم بقیه هم‌می‌دونستن  مخصوصا رفیقم  رفیقم بهم خیانت کرد ...

عوضش یاد گرفتی به هیچ رفیقی اعتماد نکنی و رازت و چیزی از عشقت نگی بهش 

این را تجربه بدون که بعد ازدواج به کسی اعتماد نکنی رل که مهم نیست زندگیت نبوده که 

خواهرتم چیز خاصی نیست ادم تا بیاد دنیا را بگذرونه صدبار با خواهر برادر بحثش میشه 

طلاق مادرتم مهم نیست بهتر از اینه  که کنار زنی خیانتکار بمونی 

بابات کجاست؟

تو دنیای مجازی هم به کسی اعتماد نکنی گرگ همه جا هست بخصوص برای کسی که اسیب دیده یا مثل شما تو سن حساسیه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عوضش یاد گرفتی به هیچ رفیقی اعتماد نکنی و رازت و چیزی از عشقت نگی بهش  این را تجربه بدون که بع ...

بابامم داره با ی زن ازدواج میکن میرن بیرون میان من پیش مادر بزرگمم ک اصلن واسش مهم نیستیم همشم تیک میندازه یا چیز میگ یا با پدر بزرگم بحث و دعوا میکنن 

کی میش من ی زندگی بدون تنش داشته باشم 

منظورت روانپزشکه؟؟

خیر روانپزشکی به روانکاوی ارتباطی نداره.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
مشاوره میرم الان ولی هیچی تعقیر نمیکن ...

مشاوره به درد نمیخوره عزیزم روانکاوی

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
بابامم داره با ی زن ازدواج میکن میرن بیرون میان من پیش مادر بزرگمم ک اصلن واسش مهم نیستیم همشم تیک م ...

بهتر ببخشید ولی اینا پدر و مادر نمیشن واسه تو بهتر که رفتن، مستقل شو هر چی سریعتر، برو کار کن، سر یه سال میتونی جدا بشی خودتم، تو رو خدا فقط توی رابطه نرو، هر رابطه ای الان محکوم به شکسته. خواهرانه بهت می گم بهترین و مهم ترین کار واسه تو پول در آوردن و مستقل شدنه.

خیر روانپزشکی به روانکاوی ارتباطی نداره.

خیلی جالب صحبت کردی 

روانپزشک و روانکاو شنیده بودم اما زیاد در موردشون نمیدونستم مثلا من باید دنبال روانکاو بگردم درسته یا اسم دیگه ای داره؟

هر انسانی در حال نبرد با دشواری های زندگی خودشه،باهم مهربان باشیم‌ و اگر نمی‌توانیم حداقل زخم نزنیم.
خیلی جالب صحبت کردی  روانپزشک و روانکاو شنیده بودم اما زیاد در موردشون نمیدونستم مثلا من باید ...

نه درسته حالا روانکاو ها رویکرد و روش های متفاوتی دارن یه رویکرد خوب که خودم ازش نتیجه گرفتم روانپویشی هست، ولی بیشتر از اینکه دنبال رویکرد مناسب باشی، دنبال روانکاو خوب باش شیراز و یزد میتونم بهت روانکاو های خوب معرفی کنم. سایه درمانی، طرحواره درمانی، روانپویشی، نمونه ای از رویکرد ها هستن، همشون خوبن. کتاب های خوبم باز زیاد وجود داره توی این حوزه.

نه درسته حالا روانکاو ها رویکرد و روش های متفاوتی دارن یه رویکرد خوب که خودم ازش نتیجه گرفتم روانپوی ...

خیلی خوبه خوشم اومد فکر میکنم برام خوب باشه 

اما من مشهدم 😔😔

هر انسانی در حال نبرد با دشواری های زندگی خودشه،باهم مهربان باشیم‌ و اگر نمی‌توانیم حداقل زخم نزنیم.
خیلی خوبه خوشم اومد فکر میکنم برام خوب باشه  اما من مشهدم 😔😔

خب مشهدم روانکاو خوب زیاد داره

خب مشهدم روانکاو خوب زیاد داره

اره مگه بگردم و پرس وجو کنم 

اما دمت گرم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792