ت این ۱ ماه همه این اتفاقا افتاد خیلی فشار روم سنگین با خواهرم الان دعوام شد خیلی حالم ی جوری ن گریه میکنم ن ناراحتم فقط خسته ام فقط بغض خفه ام میکن نمیدونم بخاطر کدوم ناراحت باشممنگ منگم🙃
با خواهرم ک دعوام شد مادر بزرگم داد زد اینجا خونه خودتون نیس هر غلطی خواستید بکنید حس اضافه بودن دارم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
با احمق ها نباید بحث کرد فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی
با احمق ها نباید بحث کرد فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی
خوبه تازه مزاحما دست از سرت برداشتن، البته منظورم پدر و مادرت نیست. برنامه تو از الان اینه، اول به خودت میرسی با غذای خوب، خواب کافی استراحت، رفع خستگی روحی و تراپی، دوم یه هدف میذاری برای مستقل شدنت، پیشنهاد من تحصیل توی شهر دیگست، اونجا میری درس میخونی و کار می کنی و تراپی میری، تراپی هم اگه درس بخونی رایگانه برات. موفق باشی، در ضمن طلاق همیشه هم بد نیست، حداقل دیگه جلو روت دعوا و فحاشی نیست، شبا خواب آروم داری.
دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.