2777
2789
عنوان

خونه‌دارهای بدبخت بیان

390 بازدید | 36 پست

ناراحت نیستید که اینهمه بدو بدو آخرش هیچی؟ نه حقوق درستی که ببینیدش نه وجهه اجتماعی در حد تلاشتون؟

شوهراتون چیکار میکنن در ازای اینهمه زحمت خونه؟ 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم تشکر و قدردانی میکنه .

خودم در عذابم .

نه حقوقی 

نه وجه اجتماعی 

نه بازنشستگی 

همش خونه موندن هس و در و دیوار نگاه کردن 

تا کی برم پارک تا کی برم خونه این و اون تا کی ؟ 

الان اون زمون نییت هرروز هرروز ولگردی کنی :(

پوسیدم تو خونه .

ادم هم حسابمون نمیکنن . همه جا میبینم .  بین شاعل و خانم خانه دار فرق از زمین تا اسمان میزارن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من خانه دارم ولی بدبخت نیستم 

گفتم اونا بیان ولی واسه شما هم جا هست

تکراری بودن این کار اذیتت نمیکنه؟ دوستش داری؟

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

هیچم بدبخت نیستم خوشبخت ترینم هم همسرم قدرمومیدونه هم لذت میبرم از زندگیم پول هم هرچقدرنیاز داشته باشم دهنموباز نکرده تقدیم میکنه توکارخونه هم همسرم کمکم میکنه هم بچه داری و کمک میکنه هرچی هم تواین زندگی خریده زده ب اسمم 

والا من مجردیم شاغل بودم خودم دوست داشتم بعد از ازدواج خونه دار باشم چون اصلا این توانایی رو در خودم نمیدیدم که هم بیرون خونه کار کنم هم تو خونه. الانم اصلا پشیمون نیستم

خدایا شکرت...از چه روزهایی گذر کردم و تو همیشه حواست به من بود❤️
نه ناراحت نيستم و ابدا حس بدبختي نميكنم چرا نگاهتون به خانه داري اين شكليه؟!! ما يه زندگي رو داريم ...

درست

ولی تکراری بودن و یکنواخت بودنش سخته

مخصوصا اگه کسی قدر زحماتت رو ندونه

گفتم اونا بیان ولی واسه شما هم جا هست تکراری بودن این کار اذیتت نمیکنه؟ دوستش داری؟

اره دوست دارم 

تکراری نیست 

کلی وقت دا م به خودم برسم خیلی راضیم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ