2777
2789
عنوان

خونه‌دارهای بدبخت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 36 پست
عزیزم شوهرم شبانه روز کار میکنه تا ما تو رفاه و آسایش باشیم چرا بدبخت باشیم مگه کار خونه چقد سخته که ...

کار خونه که چیزی نیست .

مهم بقیه مطالبه که گفتم .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مگه شوهرامون ک شعل ازاد دارن چیزای ک گفتی رو دارن؟؟؟

خب زیاد ناراحتید برید دنبال کار.

والا فوق لسانسم بیکاره چ برسه مابقی

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کی تا حالا رسیدگی به خانواده و تربیت نسل آینده و گرم نگه داشتن محیط خونه شده بدبختی؟

چه خوبه که راضی هستید .

از در خونه موندن افسرده نشدید .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

درست ولی تکراری بودن و یکنواخت بودنش سخته مخصوصا اگه کسی قدر زحماتت رو ندونه

تمام زندگي تكراره

اصلا ذات زندگي تكراره

اگر قرار باشه تكراري و يكنواخت بودن بدبختمون كنه هر مشغله اي كه داشته باشيم باز هم گرفتار تكرار خواهيم بود

تو دل همين تكرار ها بايد راه و مسير زندگي و خوشبختي رو پيدا كرد

چه خوبه که راضی هستید . از در خونه موندن افسرده نشدید .

کسی باشه قدر زحمات رو ندونه حرف منو میزنه اینا نمیدونن چی میگم😔  

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

مثلا خواهرشوهرای من خانه دار هستن .

ولگردن .

ول میگردن .

خونه مادرشوهر خونه مادر خودشون خونه خواهر برادرا خونه این و اون .

همه هم میگت راضی نیستیم بیان خونمون . از بس هر ماه تند تند میرن . ارزش هم ندارن .

اما الان بپرسی از خانه داری بچه داری راضی ان .

چون خونه پیدا نمیشن ببینن خونه داری و خونه موندن چیه ؟ 

بی ارزش کردن خودشونو با ول گشتن .

خونه دار به اونی میگنکه در ماه فقط یه روز بیرون باشه .

نه اینوه همش بیرون و کوچه خیابونا و خونه این اون و‌...

شما خیلی سخت گرفتی وگرنه از همون زندگی میتونه واسه خودت پس انداز کنی 

حرفم پس انداز نیست . ارزش و شان اجتماعیه .

چندین بار برام پیش اومده .

اخرش یه بار دیدم زن خونه دارو ادم حساب نمیکنن در یه اداره ای کار فوری داشتم . بهشون گفتم همکاریم :)   منم شاغلم 

بلافاصله ارزش احترام و کارمو راه انداختن .‌الکی گفتم ا .

ولی خانه دارم 

چندین جاهای مختلف بیرون ادارات  خونه اقوام و...برام پیش اومده . خانه دار رو در مقابل شاغل بی ارزش میدونن .

ببخشید گلم اون خونه داری ک شما میگین زندانیه ن خونه دار

همون . 

التن اون زمون نیست ول بچرخی . بگردی

دیدم میگم .

همون .  التن اون زمون نیست ول بچرخی . بگردی  دیدم میگم .

ادم با خانواده ی خودش بره تفریح گردش مهمونی خوبع

ولی مزاحمت و چترشدن توخونه ی بقیه ک داره عذابشون میده از وجودش اونم تواین وضعیت اقتصادی و همچنین مدام خیابون بودن خب بده

ازینکه میبینم شوهرم وقتی میان خونه همه خستگی هاش در میره ، بچه هام تو این فضایی که من تو خونه درست کردم با ادب و باهوش و زرنگ هستن ، شوهرم با انگیزه و پر تلاش به کارهاش ادامه میده ، برام مهم نیست جامعه منفی نگر راجع به زنان خونه دار چه فکری میکنه ... البته من چیز بدی از کسی نشنیدم

باید برنامه بریزید برای خودتون خانوما..

من خودم یک ساعتی در روز کتاب میخونم اگر شوهرم وقت داشته باشه با هم شبا فیلم میبینیم (تنها هم ببینید اشکالی نداره )

یک کار هنری انجام بدید مخصوصا دوخت و دوز خیلی آرامش بخشه

برای بچه هاتون برنامه فرهنگی بریزید و یک چیز مفیدی رو بهشون آمورش بدید...مثل مسائل مذهبی..

براشون کتاب بخونید

هرچند روز دیدن اقوام برید 

به تمیزی و مرتب بودن خونه حساس باشید ، این خودش کلی وقت میبره...و به اعضای خونه انگیزه و شادابی میده

ادم با خانواده ی خودش بره تفریح گردش مهمونی خوبع ولی مزاحمت و چترشدن توخونه ی بقیه ک داره عذابشون م ...

اره .

خانمهای خانه دار هم همینکارو میکنن .

میرن خونه مادرشوهر 

مادرخودشون 

خواهر

برادر.

بعد میبینم که میگن اح بازم اومدن . واسه چی هی میان ؟ 

بخوان هم برن تفریح و گردش با خانواده . خانواده قبول نمیکنن . میگن اومدن سربار بشن .

من خواهر برادر متاهل ندارم . اما میشنوم چیا میگن .

حتی خونه مادرشونم میرن برادرا و عروساشون اعتراض میکنن که میان میخورن میرن و....

خانمهای شاغل خوبن ‌ . صبح برن سرکار مشعول بشن سرگرم بشن . عصر برگردن خونه هاشون 

هم پول هم پیرفت هم ارزش هم وجه اجتماعی هم ...دارن .

هرروزم و هرماهم  تلپ نمیشن خونه این و اون .‌یا سد این اون