2777
2789
عنوان

خونه‌دارهای بدبخت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 36 پست
ازینکه میبینم شوهرم وقتی میان خونه همه خستگی هاش در میره ، بچه هام تو این فضایی که من تو خونه درست ک ...

خودت چی ؟ 

اخرش شما یه خانم هستی ‌

فکر میکنی ۲۰ سال بعد بچه هات بزرگ شن دیگه  مثل الان نمیشه بگن مادرمون یه زن خانه داره به به :( 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش که شد بقیه، پس خودت چی؟ 

گفتم دیگه خودم کتاب میخونم فیلم میبینم تفریحاتی رو هم دارم، اگر منظورتون آرایش و لباس و اینجور چيزهاست که اونهارو هم دارم ولی اونقدر برام مهم نیست که با ادب بودن بچم برام مهمه یعنی من با اون بیشتر شاداب میشم تا با آرایش و خرید ، به نظرم مشکل ما مشکل تفریح روحه نه تفریح ظاهری و مادی ، ببینید روحتون با چی شاداب میشه ...

ما مامور به انجام وظیفه ایم نتیجه و آینده رو بسپارید به خدا ...

اینده خودم الانه .  خودمو که میبینم .

میگم ببین ۲۰ سال بعد بچه ها چی میشن :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خونه دارم ولی بدبخت نیستم 

وقتی برای همسرم که از سرکار میاد و با هزار نفر چالش داشته تو اوج خستگی و کلافگیه  غذای خوب درست میکنم و خونمونو مرتب میکنم به خودم میرسم و آسایشش رو فراهم میکنم  و اون حس قدر دانی و رضایتش رو میبینم ابدا احساس بدبختی نمیکنم 

کار خونه همیشه هست و فرسایشیه ولی مونده چطور خودت رو باهاش وفق بدی