2777
2789
عنوان

خواب مرده

2249 بازدید | 35 پست

یه چند وقتیه خواب یکی از بستگانم رو که چند سال پیش فوت شدن رو میبینم که همش مریضه یا پاهاش فلجه وروبستر بیماریه ایشون فوق العاده آدم بااخلاق ومهربونی بودن همه بعد چند سال اینو میگن آزارش به کسی نمیرسید غیبت واینا که من محدود ازشون دیدم فقط چون سنش بالا بود به بعضی از غریبه ها یعنی اونام فامیل بودن دست میداد چیکار کنم براش خیلی دوسش داشتم

لافتی الاعلی لاسیف الاذولفقار

چرا کسی تاپیکم نیومد 😔

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا کسی تاپیکم نیومد 😔

تاپیک منم کسی نیومد🥲

لطفا تا آخرش بخون🤍یادت باشه، انسان هایی هستند که دیوار بلندت را می بینند! ولی به دنبال همان یک آجر لق میان دیوارت هستند که، تورا فرو بریزند.....! 🙂تا تو را انکار کنند...! تا از رویت رد شوند...! مراقب باش...! ✋دست روزگار هلت میدهد؛ ولی قرار نیست تو بیفتی،❌ اگر بی تاب نباشی و خودت را به آسمان گره زده باشی،  اوج میگیری....🪄 به همین سادگی...! پس تو خوب باش،  حتی اگر آدم های اطرافت خوب نیستند!💝 تو خوب باش، حتی اگر همه از خوبی هایت سو استفاده کردند! تو خوب باش، حتی اگر جواب خوبی هایت را با بدی دادند! تو خوب باش... 💛🙂
تو رو خدا اگه چیزی میدونید راهنمایی کنید منو

براشون خیرات بده اگه میتونی، قران بخون، صلوات بفرست

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

سلام  تو خواب چه اوضاعی دارن از چه دردی میرنجیدن یا اذیت بودن  بگو تعبیر خواب قدیمی دارم بهت بگم

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 

سلام عزیزم .بعید میدونم از دست دادن باشه .بالاخره هر انسانی ممکنه خطاهایی داشته باشه .تنها راهش خیرات و خوندن فاتحه کمک به فقرا به نیت اون شخص .اینا خیلی موثره

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
سلام  تو خواب چه اوضاعی دارن از چه دردی میرنجیدن یا اذیت بودن  بگو تعبیر خواب قدیمی دارم ب ...

اصلا حرفی نمیزنع همش مثل آدمایی که لمس شدن اینور اونورو نگاه میکنع مثل یه تیکه گوشت افتاده

لافتی الاعلی لاسیف الاذولفقار
سلام  تو خواب چه اوضاعی دارن از چه دردی میرنجیدن یا اذیت بودن  بگو تعبیر خواب قدیمی دارم ب ...

میشه ببینید عزیزم ک تعبیر اینکه از ی مرده سوال بپرسیم اون جواب بده چیه از مادر بزرگم پرسیدم کی میام اونور گفت تو زود میای دو سه سال دیگ فک کنم..

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar