نه قطعا دروغ نمیگه اموات از عالم غیب مطلع هستن.
ولی در دید اونا عالم مادی دنیا از تولد تا فوت میگن. چشم بر هم زدن یعنی اینقدر سریع میگذره. تو قرآن هم بار ها گفته شده
برا همین مثلا بیست سال این دنیا در چشم اونا به چشم بر هم زدنه
مثلا مامان من دوسالو نیم حدودا فوت کردن از همون. سال در رابطه با من
تو خواب هر کی میرفتن بچه بغل بودن. ومیگفتن بچه منه
یا میگفتن مراقب بچش باشید یا من نمیتونم ببرمش حموم سما ببرید خلاصه امثال این خوابها که هعی نشون میداد که قراره باردار بشم ولی خب خبری نبود
تا اینکه دوهفته قبل عید رفتم سر مزارش به شوخی بهش گفتم. دلت نمیاد بچه منو بهم بدی چرا هعی میری خواب اینو اون
که همون عید باردار شدم
و تعبیر اونهمه خواب در خصوص بچه دوسال طول کشید پس تاریخ اونا با ما فرق داره
در خصوص خبر فوت که آدم مثلا قراره بمیره همیشه به معنی مرگ نیس فوت شدن در خواب یا خبرش معنی دیگه هم داره اونم پاک شدن. وبخشیده شدنه ویه تلنگره برا ادامه درست زندگی کردن
واین که مرگ یه حقیقته چه فرقی داره زمانش دونستن. وقتی ناغافل بیاد بسا بهتر از اینه که تایمش آدم بدونه اگر قراره صد سال زندگی پوچ داشته باشیم به امید حالا توبه میکنیم. خدا این شانس از ما میگیره.
گاهی هم یکی تو بچگی یا جوانی فوت میکنه شاید خدا میخواسته بهش آخرت بهتری بدی بار سبک تری از این دنیا به دوشش باشه کمتر آلوده بشه
من بعد فوت مامانم اینجور مرگ قبول کردم و دیگه ترسی ازش ندارم چون یه راه بن بسته. فراری نیس پس چه بهتر قبولش کرد لابد خدا جای بهتری برامون در نظر داره وقتی ازش دوری نکنیم وایمان داشته باشیم