یه چند وقتیه خواب یکی از بستگانم رو که چند سال پیش فوت شدن رو میبینم که همش مریضه یا پاهاش فلجه وروبستر بیماریه ایشون فوق العاده آدم بااخلاق ومهربونی بودن همه بعد چند سال اینو میگن آزارش به کسی نمیرسید غیبت واینا که من محدود ازشون دیدم فقط چون سنش بالا بود به بعضی از غریبه ها یعنی اونام فامیل بودن دست میداد چیکار کنم براش خیلی دوسش داشتم
میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
لطفا تا آخرش بخون🤍یادت باشه، انسان هایی هستند که دیوار بلندت را می بینند! ولی به دنبال همان یک آجر لق میان دیوارت هستند که، تورا فرو بریزند.....! 🙂تا تو را انکار کنند...! تا از رویت رد شوند...! مراقب باش...! ✋دست روزگار هلت میدهد؛ ولی قرار نیست تو بیفتی،❌ اگر بی تاب نباشی و خودت را به آسمان گره زده باشی، اوج میگیری....🪄 به همین سادگی...! پس تو خوب باش، حتی اگر آدم های اطرافت خوب نیستند!💝 تو خوب باش، حتی اگر همه از خوبی هایت سو استفاده کردند! تو خوب باش، حتی اگر جواب خوبی هایت را با بدی دادند! تو خوب باش... 💛🙂
سلام تو خواب چه اوضاعی دارن از چه دردی میرنجیدن یا اذیت بودن بگو تعبیر خواب قدیمی دارم بهت بگم
مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم
سلام عزیزم .بعید میدونم از دست دادن باشه .بالاخره هر انسانی ممکنه خطاهایی داشته باشه .تنها راهش خیرات و خوندن فاتحه کمک به فقرا به نیت اون شخص .اینا خیلی موثره
خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
سلام تو خواب چه اوضاعی دارن از چه دردی میرنجیدن یا اذیت بودن بگو تعبیر خواب قدیمی دارم ب ...
میشه ببینید عزیزم ک تعبیر اینکه از ی مرده سوال بپرسیم اون جواب بده چیه از مادر بزرگم پرسیدم کی میام اونور گفت تو زود میای دو سه سال دیگ فک کنم..
برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar