2821
2789
عنوان

خواب مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3222 بازدید | 35 پست
یه بار تو خواب دیدم یه نفر بهم گفت زمان مرگم رو از اون زمان خیلی گذشتع فعلا که زنده ام یه بارم خواب ...

خداروشکر میشه بگی چندسال پیش دیدی؟

یه روزی دوباره خورشید رد میشه از بغض ابرا!!!دوباره بوسه و لبخند میشه سرگرمی دنیاا!!میشه فردای من و تو لب به لب شعر رسیدن(♡)رو تن دیوار کهنه نقش آزادی کشیدن..

اصلا شما بگید چرا من اینقدر خواب مرده میببنم 

یا هشدار هستش یا افسردگی یا راهنمایی

یه روزی دوباره خورشید رد میشه از بغض ابرا!!!دوباره بوسه و لبخند میشه سرگرمی دنیاا!!میشه فردای من و تو لب به لب شعر رسیدن(♡)رو تن دیوار کهنه نقش آزادی کشیدن..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر میشه بگی چندسال پیش دیدی؟

یادم نیست اما به این که کسی تعیین کنه مرگ کسی رو اصلا اعتقادی ندارم تنها چیزی که نمیشه دستی توش برد مرگه که فقط دست خداست 

لافتی الاعلی لاسیف الاذولفقار
یادم نیست اما به این که کسی تعیین کنه مرگ کسی رو اصلا اعتقادی ندارم تنها چیزی که نمیشه دستی توش برد ...

یکی از بلاگرا توی خواب گفت عمرمو گفت یکم مسخره بنظر میاد

والا همیجوریشم خل و چلم اینا هم میان به خوابم😂😂😂

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز