2777
2789
عنوان

کیست درسینه

85 بازدید | 5 پست

سلام دوستان توروخدا هرکی اطلاعات داره میشه جوابمو بده خواهرم بخاطر بچه دارشدن قرص میخوره قرص ها ک هورمونی هستن باعث شدن کیست درسینه هاش اومده ک توده هستن خوشبختانه خوش خیم هستن دکترگفته بدنش جوری هست ک اگ قرص هورمونی بخوره کیستا بزرگترمیشن الان مونده چیکارکنه واسه آی وی اف هم نمبتونه بره چون همه داروها و قرصا هورمونی هستن کسی میدونه چیکارمیشه کرد؟

دارو گیاهی هست ولی دکتری ک من میرم ی خانومی از سنندج اومده بود پیشش گفت کلی درمان کردم از سنندج اومد دکتر ی نسخه بهش بده برگرده گفت برو تا آخر هفته خوب میشه سینه ات نمیدونم دیگه چی بود

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
دارو گیاهی هست ولی دکتری ک من میرم ی خانومی از سنندج اومده بود پیشش گفت کلی درمان کردم از سنندج اومد ...

واسه درمان کیست درسینه نمیگم اگ کیستا برن باز وایه بچه دارشدن داروبخوره دکتر گفته بازکیست درمیاد میگم راهی نیست ک اون قرصایی ک مبخوره واسه بجه دارشدن ددیگ کیست درنیاد دربدنش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه درمان کیست درسینه نمیگم اگ کیستا برن باز وایه بچه دارشدن داروبخوره دکتر گفته بازکیست درمیاد میگ ...

اشکال نداره اون کیست ها چیزی نیست ایشالا بچه دار شد دارو دیگه نمیخواد استفاده کنه ک کیست بشه

اشکال نداره اون کیست ها چیزی نیست ایشالا بچه دار شد دارو دیگه نمیخواد استفاده کنه ک کیست بشه

اخه بچه دار نمیشه آی یو آی دوبار رفته نشده میخواست بره آی وی اف ک اونم میگن داروهاش قوی هستن کیستاش بزرگترمیشه 

اخه بچه دار نمیشه آی یو آی دوبار رفته نشده میخواست بره آی وی اف ک اونم میگن داروهاش قوی هستن کیستاش ...

با دکترش صحبت کنه اگه کیست ها خطر ساز نمیشن خوب اشکال نداره ک بزرگ شن بعد زایمان درمان میکنه اگه خطر ساز نمیشه نترسه