2777
2789
عنوان

مهاجرت

79 بازدید | 6 پست

سلام امشب همسرم ناگهانی گفت رفیقم گفته هلند تبعه میگیره برید حالا بزن شرایطش چیه شاید جور شد رفتیم...

از سر شب دلم دلمو میخوره آخه فقط یه خونه و یه ماشین داریم نه مال و منال زیادی بعدم اصلا زبانم خوب نیست شوهرم صفره و اینکه شوهرم زیر دیپلمه خودمم تازه لیسانس گرفتم یه دختر 5 ساله دارم.  خوابم نمی‌بره فکر میکنم اگه بزنه سرش بریم چی میشه 😲 نریم گیر کنیم اونجا.... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاش شوهر من بزنه ب سرش بگه بریم من همه رو شام میدم

😄😄😄😄 آخه چند ساله من میگفتم بریم دست دست می‌کرد بعد یهو زد به سرش آخه من چی کنم یدفعه ای... خانوم مامانم بابام چی 😥

😄😄😄😄 آخه چند ساله من میگفتم بریم دست دست می‌کرد بعد یهو زد به سرش آخه من چی کنم یدفعه ای... خانو ...

ینی چی چی آینده بچت چی تو ایران آینده داره مگ قرارع برا همیشه پدر مادرتو ول کنی بری تو میای ایران اونا میان پیش شما آخه این مملکت مگ امیدی گذاشته برا ما

دین من انسانیت است

من خودم مهاجرت کردم اتریش، چندتا از فامیلام هم رفتن کانادا و آلمان.
اگه بخوام از مسیرم بگم، راستش اولش خیلی ترسناک و مبهم بود… مدارک، سفارت، استرس، هزارجور داستان.
ولی خب از همون اول صفر تا صد کارامو مؤسسه مهاجرتی اصطهباناتی انجام داد و همین باعث شد بخش سختِ اداریش رو راحت‌تر رد کنم و تمرکزم رو بذارم روی زبان و پیدا کردن مسیر کاری.

تجربه بقیه‌ی اطرافیانم هم اینه:

• بعضیا رفتن و واقعاً راضی‌ـن؛ می‌گن ارزششو داشت.
  • بعضیا هم رفتن و نتونستن کنار بیان—یا با زبان مشکل داشتن، یا تنها بودن اذیتشون کرد، یا توقعشون از مهاجرت خیلی بالا بود. یکی‌شون حتی برگشت ایران.

ولی در کل، اونایی که برنامه‌ریزی داشتن و واقع‌بینانه جلو رفتن، الان زندگی بهتری دارن.
واقعیتش اینه که مهاجرت مسیر آسونی نیست، ولی اگه بهت بخوره و خانواده‌ات هم توانایی کار خارج رو داشته باشن، می‌تونه واقعاً فرجی باشه.

من خودم اگه برگردم به عقب؟
بازم می‌رفتم. نه به خاطر فوق‌العاده بودن خارج، بلکه به خاطر اینکه بالاخره یه جا باید از چرخه‌ی خستگی و بی‌ثباتی بیرون اومد.

2790
2778
2791
2779
2792