2777
2789
عنوان

سهم عدالت!؟؟؟

299 بازدید | 58 پست

سلام خانما من تازه ثبت نام کردم توی سجام بخاطر سهم عدالت اما مطمئن نیستم که برای خود سهم عدالت ثبت نام کردم یا چیز دیگه این فایلشه ببینید چیه ؟

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه ثبت نام میکنن؟

نمیدونم من به خیال اینکه یهم عدالته ثبت نام کردم ۱۰ تومنم پول خواستن ببینید این سهم عدالته یا چیز دیگه س؟؟😟😟

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
سهام عدالت

انقد الان استرس دارم میتریم برا چیز دیگه ثبت نام کرده باشم و دردسر بشه برام 😥😥😥😥فایلو گذاشتم پایین ببین 

نمیدونم من به خیال اینکه یهم عدالته ثبت نام کردم ۱۰ تومنم پول خواستن ببینید این سهم عدالته یا چیز دی ...

اینترنتی ثبت نام کردی؟سهام عدالت که ثبت نام نمیکنن فقط بهزیستی وکمیته ای رو ثبنت نام میکنن شما سجام ثبت نام کردی احتمالا کدبورسی اومدبرات؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اینترنتی ثبت نام کردی؟سهام عدالت که ثبت نام نمیکنن فقط بهزیستی وکمیته ای رو ثبنت نام میکنن شما سجام ...

ای وای. پس این چیه؟ اره گفت طی ۲۴ ساعت کد بورسی ارسال میشه براتون . چکار کنم چجوری لغو کنم؟؟ دردسر نشه برام🥹😭😭😭

اینترنتی ثبت نام کردی؟سهام عدالت که ثبت نام نمیکنن فقط بهزیستی وکمیته ای رو ثبنت نام میکنن شما سجام ...

الان باز یه کدی اومده گفته برای احراز هویت الکترونیکی یا حضوری . خدایااا چطور پاک کنم اسممو؟