2777
2789
عنوان

سهم عدالت!؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 58 پست
دردسر نیست عزیزم اصلا این کد واینارو داشته باشی هم هیچ عیبی نداره نصف بیشترایران دارن    

جدی؟ اخه آدرس و شماره ثابت و موبایل و شماره حساب و شبا تاریخ انقضا و ccv  اینکه کدوم شعبه و کدوم بانکه خواست ازم منم همشو زدم خنگولم چقد🥹

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
حالا که اشتباهی نام کردم  اگه اهراز هویت نکنم لغو میشه ثبت نامم؟ من از بورس سر در نمیارم نمیخ ...

احراز هویت جزو مراحلشه انجام ندی اکی نمیشه.میخواستی بدونی سهام عدالت دارین یانه؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جدی؟ اخه آدرس و شماره ثابت و موبایل و شماره حساب و شبا تاریخ انقضا و ccv  اینکه کدوم شعبه و کدو ...

حتی شماره سریال شناسنامم هم زدم کلا اطلاعاتمو ریختم تو این سجام

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
سهام عدالت رو نه ندارم فقط شوهرم داره پدر مادرش تو بچگی ثبت نامش کردن. من امشب گند زدم با خرید سهام ...

سجام سهام نیست عزیزدلم شماامشب هیچی نخریدی اون ۱۰هزارتومن فقط هزینه ی ثبت نامت بوده

احراز هویت جزو مراحلشه انجام ندی اکی نمیشه.میخواستی بدونی سهام عدالت دارین یانه؟

اره بابا انجامش نمیدم ولش!! اره خواستم خیر سرم ببینم  و ثبت کنم 

سجام سهام نیست عزیزدلم شماامشب هیچی نخریدی اون ۱۰هزارتومن فقط هزینه ی ثبت نامت بوده

جدی خداروشکر پس! اما باز من میترسم بیان یقه م بگیرن بگن خونه تون بفروش بذار تو سهاامی که تو سجام ثبت کردی😥🤣 امشب کابوس می بینم..

جدی؟ اخه آدرس و شماره ثابت و موبایل و شماره حساب و شبا تاریخ انقضا و ccv  اینکه کدوم شعبه و کدو ...

موقع ثبت نام بایدهمه ی این کارا رو انجام بدیم نترس فقط من خودم بشخصه اصلا این کارا رو اینترنتی انجام نمیدم مثل تو هستم استرسی میشم براهمین رفتم دفترپیشخوان انجام دادم وفرم پرکردم وعکس انداختن ازم؛الانم نترس فردا برو دفترپیشخوان بگو من فک کردم سهام عدالت ثبت نام میکنن بعد این مراحل رو انجام دادم یهوترسیدم نکنه اشتباه باشه گفتم بیام اینجا؛سهام سجام نگی یه موقع سجام اسم سهام نیست(۶۰۰وخورده ای سهم شرکتای مختلف تو بورس هست که بهش میگم سهام مثلا سهام شرکتای پالایشی وسهام شرکت های دارویی وغذایی وبرقی هرکدوم ازینا خودشون جدا چندین زیرمجموعه دارن بذار اسم چندتاسهم رو بهت بگم :سهام برکت که برا شرکت داروسازی برکت هست وجزشاخه های دارویی ها میشه ) سجام یه سامانه ی ثبت نامی هست سهام نیست.

جدی خداروشکر پس! اما باز من میترسم بیان یقه م بگیرن بگن خونه تون بفروش بذار تو سهاامی که تو سجام ثبت ...

نه اینجوری نیست اینی هم که شنیدی طرف خونشو فروخته وتو بورس ضرر کرده اون موقع هی تبلیغ میکردن ومردم بیچاره هم طمع کردن وگرنه آدم عاقل خونه وزمین نمیفروشه اجبار نکردن فقط تحریک کردن

موقع ثبت نام بایدهمه ی این کارا رو انجام بدیم نترس فقط من خودم بشخصه اصلا این کارا رو اینترنتی انجام ...

اهااان مرسی عزیزم روشنم کردی .فردا به امید خدا میرم پیشخوان

نه اینجوری نیست اینی هم که شنیدی طرف خونشو فروخته وتو بورس ضرر کرده اون موقع هی تبلیغ میکردن ومردم ب ...

اها درسته

همسرت براش سود سهام عدالتش میاد؟

بله . هربار میشنویم که سودسهام عدالت واریز شده برا اونم اس میاد که واریز شده

بله . هربار میشنویم که سودسهام عدالت واریز شده برا اونم اس میاد که واریز شده

خب دیگه همسرت این مراحلی که امشب انجام دادی رو انجام داده وگرنه براش سودرو واریز نمیکنن الان دم عید که واریز کردن برامامانم واریزنشد چون شماره شبا شو نداده بود تازه رفت درست کرد هنو واریزنکردن.