2777
2789
عنوان

سهم عدالت!؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 58 پست
ای وای. پس این چیه؟ اره گفت طی ۲۴ ساعت کد بورسی ارسال میشه براتون . چکار کنم چجوری لغو کنم؟؟ دردسر ن ...

عزیزم هیچی نیست نترس صبرکن ببین کدبورسی میادبرات این برا بورس هست؛کدوم کارگزاری روانتخاب کردی؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
الان باز یه کدی اومده گفته برای احراز هویت الکترونیکی یا حضوری . خدایااا چطور پاک کنم اسممو؟

عزیزم شما تو سجام ثبت نام کردی اون کدیم ک اومده نال اهراز هویته و بهت کد بورسی میدن

مگه از قبل سهام عدالت نداشتی؟

😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فعلا یه کدی اومده هنوز کد بورسی برام نیومده . خانه دار زدم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
الان باز یه کدی اومده گفته برای احراز هویت الکترونیکی یا حضوری . خدایااا چطور پاک کنم اسممو؟

هیچی نیست خب باید احراز هویت شی جز مراحلش هست همه ی اینارو برام تو دفترپیشخوان به صورت حضوری انجام دادن 

عزیزم شما تو سجام ثبت نام کردی اون کدیم ک اومده نال اهراز هویته و بهت کد بورسی میدن مگه از قبل سهام ...

من سهام سجام واسه چیمه آخه😥😭چجور پاکش کنم؟ دردسر نداره؟

نه سهام عدالت نداشتم گفته بود برید توی سجام برا ثبت نام عدالت ثبت کزدم آخرشم دیدم پایین سایتش زده سهام عدالت روش میزنم اصلا باز نمیشه نگو‌که اشتباهی سجام ثبت کردم حالا چکار کنم ؟؟!

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
فعلا یه کدی اومده هنوز کد بورسی برام نیومده . خانه دار زدم 

خب کدبورسی برات میاد فردا ؛برامن یه هفته طول کشید خوبه که زود بهت کد رو میده یادداشت کن داشته باشی.راجع به بورس چیزی میدونی؟

هیچی نیست خب باید احراز هویت شی جز مراحلش هست همه ی اینارو برام تو دفترپیشخوان به صورت حضوری انجام د ...

من اصلا هیچی از سهام سرم نمیشه ! چجوریه مگه ؟؟

یه وقت نگن بیا پول بده من هیچی ندارم خونه دارم با دوتا بچه کوچیک. حقوق شوهرمم به زووور میرسه ۵ تومنه با کلی قسط😟😭

من سهام سجام واسه چیمه آخه😥😭چجور پاکش کنم؟ دردسر نداره؟ نه سهام عدالت نداشتم گفته بود برید توی سج ...

وقتی سهام عدالت داشته باشی باید کدبورسی وایناهم داشته باشی توسجام احرازهویت شی بخدااصلا کاربدی انجام ندادی نترس اصلا فردابرو دفترپیش خوان خیالت جمع شه هیچی نیست 

خب کدبورسی برات میاد فردا ؛برامن یه هفته طول کشید خوبه که زود بهت کد رو میده یادداشت کن داشته باشی.ر ...

ای وای برا چیمه نمیخوام من! نه والا هیچی از بورس نمیدونم فقط میدونم دردسر داره 

مخصوصا منی که نه بلدم نه علاقه دارم نه آهی در بساط!!

اصن ثبت نام نداره سهام عدالت کی گفته بری؟

چمیدونم تو همین سایتا زده بود ثبت نام سهام عدالت توی سجامه منم رفتم سایت سجام رو سهام عدالت ک میزدم باز نمیشد زدم رو ثبت نام سجام و تا تهش رفتم 

دلخوش به اینکه سهام عدالتو ثبت کردم 😏

من اصلا هیچی از سهام سرم نمیشه ! چجوریه مگه ؟؟ یه وقت نگن بیا پول بده من هیچی ندارم خونه دارم با دو ...

نه نمیگن بیا پول بده کلا سهام عدالت اون چندسال پیش ثبت نام میکردن داری؟ اینی هم که ثبت نام کردی برا سجام وبورس هست سهام عدالت الان ثبت نام نمیکنن که اگه هم یه وقتی ثبت نامش شروع بشه شمابازهم باید این مراحلی که امشب انجام دادی روانجام بدی پس درنتیجه کاربدی نکردی.برا پس انداز بچه هات هم میتونی سهام بخری بذاری باشه

وقتی سهام عدالت داشته باشی باید کدبورسی وایناهم داشته باشی توسجام احرازهویت شی بخدااصلا کاربدی انجام ...

حالا که اشتباهی نام کردم 

اگه اهراز هویت نکنم لغو میشه ثبت نامم؟

من از بورس سر در نمیارم نمیخوام اصن واردش شم

ای وای برا چیمه نمیخوام من! نه والا هیچی از بورس نمیدونم فقط میدونم دردسر داره  مخصوصا منی که ...

دردسر نیست عزیزم اصلا این کد واینارو داشته باشی هم هیچ عیبی نداره نصف بیشترایران دارن  

نه نمیگن بیا پول بده کلا سهام عدالت اون چندسال پیش ثبت نام میکردن داری؟ اینی هم که ثبت نام کردی برا ...

سهام عدالت رو نه ندارم فقط شوهرم داره پدر مادرش تو بچگی ثبت نامش کردن. من امشب گند زدم با خرید سهام سجام