2777
2789
عنوان

مرگ بچم تقصیر خانواده ی شوهرم شد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6157 بازدید | 109 پست

خیلی ناراحت شدم 

شما جونید و حتما باز فرصت داری گلم 

اما باهم این هایی ک گفتی تجربه بشه برای رفتارهای بعدت قبل از اقدام کردن دوباره اول خودت و افکارت تغییر بده تجربه بشه ک دیگ دلسوزی زیاد میشه وظیفه برات

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن میزارن جدا شم ن میزارن طلاق بگیرم شوهرم میگ تا وقتی بچه نداشته باشی جدا نمیشیم

چه پررو

بچه داشته باشی که بدتره😐 اونوقت میخواد بچه رو ازت بگیره

بگو اگ دو نفر بخوان جدا شن چرا اصلا بچه دار شن؟ 

هرچند که بنظره منم خونتو جدا کن

عزیزم پیشنهاد من این هست که به هیچ وجه بچه دار نشی،این ها همه نشونه هست از طرف خدا،شما با این شوهر و خانوادش و این شرایط اصلا نباید بچه دار بشی،فعلا زندگی کن اگه طلاق نمیده ببین چی پیش میاد ولی بچه نیار که مشکلاتت هزار برابر میشع

عزيزم دعا ميكنم كه خدا بهت بچه سالم و صالح بده ولي به لطف غربالگري جنين شما متوجه شدي و از به دنيا ا ...

دقیقا الان میگن دیگه غربالگری واجب نیست..براشون فرقی نداره جنین سالم بدنیا بیاد یا نه

من مالک تمام دنیای موازی ام...talvan3🤍

تو همه چیزم دخالت دارن . اخه نمیدونی چطور کفر میکردن و پسر میخواستن خدا از لج اونا این کارو کرد  ...

نه ربطی نداره...بعضیا چیزی به اسم مغز توسرشون نیس...وواقعا بدون فکروعقل حرف میزنن...خداهم ننشسته اون بالاببینه کی چیکارمیکنه   بزنه تودهنش.....بیخودذهنتودرگیراینچیزانکن...انقدرسقط واینچیزازیاده...انقدر خانواده بودن بسختی باردارشدن وکفرم نگفتن وبچه هاشون سقط شدن

فقط رو نده

شوهرت اگه ادم شد بچه دارشو...بچه داری سختترین کاردنیاس..اصلابازیچه نیس...فکرکنی بچه میادوزندگی عوض میشه

ن میزارن جدا شم ن میزارن طلاق بگیرم شوهرم میگ تا وقتی بچه نداشته باشی جدا نمیشیم

گوه میخوره درخواست بده 

بچه دار نشی هااااااااااااا آخرتت و دنیات میسوزه 

بچه بیاری که اون بدبخت بشه بچه طلاق حالا فک کن دخترم باشه😰😰😰

یعنی فقط میخواد بچه بیاره و بدبختش کنه؟ شده خودتو بکشی نباید باردار شی

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
منو همچین جرعتی ب خدا خیلی ترسو ام

دیگه بستگی به خودت داره من خودم مامانم تازه عمل کرده با خواهرم مهمون پذیرایی می کنیم دیروز خاله هامو بچهاش اومدن دست به سیاه و سفیدم نمی زدن والا من خسته شدمو رو در رو گفتم لطفا ی تکونی به خودتون بدید بخدا ماهم آدمیم😐 و اینجوری شد که بلاخره دختره فیس فیسوش ی تکونی به خودش داد😐