2777
2789
عنوان

مرگ بچم تقصیر خانواده ی شوهرم شد 😔

6154 بازدید | 109 پست

باردار بودم 4 ماهم بود شرایط زندگیم خوب نیس خونه ندارم با خانواده ی همسرم هستم ولی بچمو دوس داشتم عاشقش بودم . خانواده ی همسرم از همون روز اول که فهمیدن باردارم میگقتن باید پسر دنیا بیاری دختر باشه میندازیمش بیرون خدا رو هم کفر میکردند که شرمم میشه بگم میگفتن باید پسر باشه.  ی بار نگفتن بچت سالم باشه. ی بار از خدا تشکر نکردن بابت هدیه ی خوب خدا. واس تشکیل قلب که با همسرم رفتیم ب جای دعای خیر و شکر کردن. تا میتونست مادر شوهرم حرف بارمون کرد. اینو گذاشتو رفتم برای سونوی ان تی بچم سالم نبود 😞 دنیا رو. سرم خراب شد ان تی 9 بود ینی ی عقب مانده ی کامل و دخترم بود. یک ماه هر روز این دکتر و اون دکتر بودم اخرشم مجیور ب سقط شدم ب خدا تقصیر این ناشکری اونا بود خدا خواست بهشون بفهمونه کع به جای من تصمیم نگیرین. الان خودشون پشیمونن کع چرا بچه ی سالم نخواستیم از خدا. ی همچین مشکلی هم اصلا تو خانواده ی من و شوهرم نیس. تو بارداریم خیلی سختی کشیدم با ویار شدیدم همیشه خونه مرتب و غذا اماده. مادر شوهرم پاش درد میکنع دلم براش میسوخت ب خاطر همین نمیزاشتم کار کنه. ولی اون دلسوزم نبود ب خدا ی ساعت بیرون بالا میاوردم ی لیوان اب نمیاورد برام. ی غذا درس نمیکرد بخورم. مشکلاتم خیلی زیادع گاهی میخاستم خودمو راحت کنم اما یاد بچم میوفتادم میگفتم اون طفل گناهی نداره. بمیره. دوسش داشتم خیلی . اما از دستش دادم ب خاطر اون تحمل میکردم سختی بارداریمو میگفتم دنیا میاد. یادم میره اما نشد 😭😭😭حلالشون نمیکنم. 

عزززیزممم  💔رابطه اتو باهاشون خیلی کم کن

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی به هیچی نداره...ایناروبرادلداری به خودمون میگیم فقط...اون بچه یه مسکلی داشته وباتجویزپزشک سقط شده...چه ربطی به شمایاخانواده شوهرداره؟!

درضمن...اینوبراحالانه..براهمیشه میگم...وقتی به ادماروبدی  به خودشون اجازه میدن برات تصمیم بگیرن...پس شمانباید رو بدی که به خودشون اجازه بدن درمورد جنسیت بچه داخل شکم شماکه هیچ ربطی به شمانداره   زر مفت بزنن

پدر بزرگ من سر بچه دومش چون دختر بود کلی متلک و حرف مادر بزرگم کرد و شروع به کفر می‌کنه بچه یک هفته بیشتر زنده نمی‌مونه بعد اون پسر دار میشه که در واقع میشه دایی من ،وقتی بزرگ میشه تا اهل میشه و هر روز تا روز مرگش پدر بزرگمو با شلاق میزنه 

حواستون به این چیزا باشه خدا خیلی حساب کتاب داره سر این چیزا

خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن💕.              الهم عجل لولیک فرج🤲