باردار بودم 4 ماهم بود شرایط زندگیم خوب نیس خونه ندارم با خانواده ی همسرم هستم ولی بچمو دوس داشتم عاشقش بودم . خانواده ی همسرم از همون روز اول که فهمیدن باردارم میگقتن باید پسر دنیا بیاری دختر باشه میندازیمش بیرون خدا رو هم کفر میکردند که شرمم میشه بگم میگفتن باید پسر باشه. ی بار نگفتن بچت سالم باشه. ی بار از خدا تشکر نکردن بابت هدیه ی خوب خدا. واس تشکیل قلب که با همسرم رفتیم ب جای دعای خیر و شکر کردن. تا میتونست مادر شوهرم حرف بارمون کرد. اینو گذاشتو رفتم برای سونوی ان تی بچم سالم نبود 😞 دنیا رو. سرم خراب شد ان تی 9 بود ینی ی عقب مانده ی کامل و دخترم بود. یک ماه هر روز این دکتر و اون دکتر بودم اخرشم مجیور ب سقط شدم ب خدا تقصیر این ناشکری اونا بود خدا خواست بهشون بفهمونه کع به جای من تصمیم نگیرین. الان خودشون پشیمونن کع چرا بچه ی سالم نخواستیم از خدا. ی همچین مشکلی هم اصلا تو خانواده ی من و شوهرم نیس. تو بارداریم خیلی سختی کشیدم با ویار شدیدم همیشه خونه مرتب و غذا اماده. مادر شوهرم پاش درد میکنع دلم براش میسوخت ب خاطر همین نمیزاشتم کار کنه. ولی اون دلسوزم نبود ب خدا ی ساعت بیرون بالا میاوردم ی لیوان اب نمیاورد برام. ی غذا درس نمیکرد بخورم. مشکلاتم خیلی زیادع گاهی میخاستم خودمو راحت کنم اما یاد بچم میوفتادم میگفتم اون طفل گناهی نداره. بمیره. دوسش داشتم خیلی . اما از دستش دادم ب خاطر اون تحمل میکردم سختی بارداریمو میگفتم دنیا میاد. یادم میره اما نشد 😭😭😭حلالشون نمیکنم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین جات بودم می رفتم رو در رو بهشون می گفتم آقا من خسته شدم بسمه بچمو از دست دادم بسمه نمیخوام با کسایی که مقصر از دست دادن بچم شدم ی جا زندگی کنم یا چشمم به چشمشون بخوره
اشکالی نداره من شرایط بدتر تو رو تجربه کردم نماز بخون از ته دل با خدا حرف بزن و بهش بگو یه نی نی سالم بهت بده تلاشتو بکن از مادرشوهرت جدابشی هرچی دور تربشی بهتر ع عزیزم
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
عزيزم دعا ميكنم كه خدا بهت بچه سالم و صالح بده ولي به لطف غربالگري جنين شما متوجه شدي و از به دنيا اومدن بچه ناقص جلو گيري كردي متاسفانه كه مجلس طرح داده كه ازمايشات و سونو هاي غربالگري ممنوع بشه و شاهد ب دنيا اومدن بچه هاي ناقص زيادي خواهيم بود
عزیزم ربطی نداره به دعای اونا الان ناهنجاری خیلی زیاد شده انشالله بعدی سالمه خودتو ناراحت نکن من 20هفته سقط کردم بخاطر ناهنجاری خیلی اذیت شدم خداروشکر کن زود فهمیدی مثل من مرگ رو با چشمات ندیدی
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
انشالله خدا بهت یک بچه سالم بده عزیزم دختر نعمته دختر شناسنامه خاندان هست ولی متاسفانه ما فقر فرهنگی زیاد داریم تو که ناشکری نکردی عزیزم اونا درکش و نداشتن نمیگم ناراحت نباش چون نمیتونی بچه ات بوده اما از لطف خدا هیچوقت نا امید نشو
عزیزم متاسفم بابت دختر نازنینت💔اما همیشه میگم پشت حوادث تلخ مصلحته. این خانواده ای که گفتی لیاقت داشتن نوه ندارند حتی پسرم بشه. انقدر لوسش میکنند که شبیه همسزت یا خودشون میشه و تحویل جامعه میدن دیگه برای باردازی اقدام نکن واقعا ارزششو ندازه