2777
2789
عنوان

مرگ بچم تقصیر خانواده ی شوهرم شد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6157 بازدید | 109 پست
ن میزارن جدا شم ن میزارن طلاق بگیرم شوهرم میگ تا وقتی بچه نداشته باشی جدا نمیشیم

اهان یعنی میخواید بچه داربشین که جدابشین؟

چقدرعجیبن بعضیا...به شوهرت بگو بچه  یه آدمه....مثل تووخانواده ت نیس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی به هیچی نداره...ایناروبرادلداری به خودمون میگیم فقط...اون بچه یه مسکلی داشته وباتجویزپزشک سقط ش ...

تو همه چیزم دخالت دارن . اخه نمیدونی چطور کفر میکردن و پسر میخواستن خدا از لج اونا این کارو کرد 

اینقد کفر گفتن آخر بچه ناقص شد طفلی 

خاک تو سرش ن 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

عزيزم دعا ميكنم كه خدا بهت بچه سالم و صالح بده ولي به لطف غربالگري جنين شما متوجه شدي و از به دنيا اومدن بچه ناقص جلو گيري كردي متاسفانه كه مجلس طرح داده كه ازمايشات و سونو هاي غربالگري ممنوع بشه و شاهد ب دنيا اومدن بچه هاي ناقص زيادي خواهيم بود

عزیزم ربطی نداره به دعای اونا الان ناهنجاری خیلی زیاد شده انشالله بعدی سالمه خودتو ناراحت نکن من 20هفته سقط کردم بخاطر ناهنجاری خیلی اذیت شدم خداروشکر کن زود فهمیدی مثل من مرگ رو با چشمات ندیدی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

انشالله خدا بهت یک بچه سالم بده عزیزم دختر نعمته دختر شناسنامه خاندان هست ولی متاسفانه ما فقر فرهنگی زیاد داریم تو که ناشکری نکردی عزیزم اونا درکش و نداشتن نمیگم ناراحت نباش چون نمیتونی بچه ات بوده اما از لطف خدا هیچوقت نا امید نشو 

عزیزم متاسفم بابت دختر نازنینت💔اما همیشه میگم پشت حوادث تلخ مصلحته.   این خانواده ای که  گفتی لیاقت داشتن نوه  ندارند حتی پسرم بشه. انقدر لوسش میکنند که شبیه همسزت یا خودشون میشه و تحویل جامعه میدن  دیگه برای باردازی اقدام نکن  واقعا ارزششو ندازه

😎💚🐬

طلاق بگیر یا قطع رابطه مطلق البت اگه شوهرت مث اونا نیست اگه هست طلاق مطلق

حالا فک کردی ی دختر سالم بیاری با این خانواده خوشبخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دختر بودن همینجوری سخت چ برسه این شرایط دین اون دختر به گردنت می افته🤷🏻‍♀️از ما گفتن بود