2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 100 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم چند وقت یبار جنی میشه دعوا راه میندازه . خسته شدم تا تقی به توقی میخورد تلفن میکرد مامانم همش به دروغ حرف میزد منو از جلو چشم همه انداخته . حسود هم هست . خسته شدم دیگه

عضو گروه نارنجی 🍁🍁🍁 وزن شروع91 🍂 وزن فعلی87.75🍂وزن هدف۷۰ 
اسی ترو خدا من دعا کن بعد کلی سختی زودتر با عشقم ازدواج کنم جیگرم خون😭😭😭۱۰روز فشارم از رو ۶ و ۷ ب ...

چشم عزیزم حتما دعا میکنم ان شاءالله خیر و صلاح خدا با خواسته دلتون یکی باشه 

توکلتون به خدا غصه نخورین 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
دعا کن انتقالی من جورشه از تنهاییم درام:) منم جبران میکنم

چشم دعا میکنم حتما 🌺

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
تنبلی تخمدان کوفتی😑

انشاالله که خوب میشی عزیزم 

منم تنبلی تخمدان داشتم همسرمم واریکوسل بعد یه سال دکتر رفتن همسرم الان ۵ ماه حامله ام فقط واسه اومدنش روز شماری میکنم 

شما الان دارید درمان میکنی؟؟

دخترم ۸ ماهشه کرونا گرفته خیلی بیقراره و نمیتونه بخوابه خودمم متاسفانه مریض شدم😭😭😭

خدا نکنه کرونا باشه چرا لفظ بد میای سرماخورده شاید 

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
بدبختس اینه طاقت نمیارم...نه اینکه بگم دلم ت نگ میشه نمیتونم صبر کنم نه....دلم نمیاد قهر باشیم.... ...

اشکالی نداره عزیزم ایشالا حرفشون روی منظور نبوده ،

امیدوارم زودِ زود همچی برگرده به روال قبلتون ؛)))💙