2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 100 پست
اونم هنوز دوستون داره؟  

تا چندماه پیش فکر میکنم آره

بیوگرافیش زمانی که به من پیام داد و من نتونستم جوابشو بدم این بود و هنوزم همینه

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗
تا چندماه پیش فکر میکنم آره بیوگرافیش زمانی که به من پیام داد و من نتونستم جوابشو بدم این بود و هنو ...

عزیزم الهی که عشقتون دوطرفه باشه و بهترین اتفاقا براتون بیوفته 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دعا کن بچه هام عاقبتشون خیر باشه

شاه نشین قلبم👑 چراغ خانه ی دلم🧿 دلم لحظه ای نیست ک هوایت نکند                                        ولی حیف صدحیف ک سرنوشت من و تو میانش هزاران دریا و اقیانوس فاصله هست                         ای شاه قلبم دردانه ی من نکند دلت از دل من کنده شود ک آن روز ینی یاس من                                                                                                     خداوندا ای بخشنده بخشایشگر ای خدای بزرگ جیگرگوشه هام رو به تو سپردم هر جا هستن از بلا دور باشن الهی یا رب تو خودت مواظب عزیزای دلم باش عاقبتشون رو خیر کن و دلشون همیشه شاد  
دعا کن بچه هام عاقبتشون خیر باشه

چشم ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :)