2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

574 بازدید | 100 پست

اگه غصه ای دارین خدایی نکرده 

غصه هاتونو بگین 

میخوام دعای عهد بخونم 

به نیت همه... 

براتون دعا کنم ❤️

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

نامزدتون بهتون بگه حوصله. قهر کردن تو و نازکشیدنتو ندارم  ناراحت میشین؟(:

حق دارم ناراحت شم....دلم میخواد گریه کنم(:

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزدتون بهتون بگه حوصله. قهر کردن تو و نازکشیدنتو ندارم  ناراحت میشین؟(: حق دارم ناراحت شم... ...

ولش کن عزیزم  خودتو ناراحت نکن شاید خسته بوده مردا کلا نمیفهمن چی میگن 

الهی برسد از جانب خدا مصلحت هایی که ارزویت بود❤️🌱
نامزدتون بهتون بگه حوصله. قهر کردن تو و نازکشیدنتو ندارم  ناراحت میشین؟(: حق دارم ناراحت شم... ...

شاید شرایط روحیه خوبی نداشته که اینجوری گفته ، 

قهر نکن بزار بگذره باهاش صحبت کن عزیزم .🌚

حق داری گریه‌کن آروم بشی اما باهاشون صبحت کن بعدا راجب این جریان 💕

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍😎✌🏻
شاید شرایط روحیه خوبی نداشته که اینجوری گفته ،  قهر نکن بزار بگذره باهاش صحبت کن عزیزم .🌚

کدتیه زیادیه اینو میگه....میگه دیگه حس نازکشیدن ندارم....جدیدا قهر هم میکنیم میگه خودت میای دیگه من برا چی. دا پیش بذذارم💔😞

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱

اسی ترو خدا من دعا کن بعد کلی سختی زودتر با عشقم ازدواج کنم جیگرم خون😭😭😭۱۰روز فشارم از رو ۶ و ۷ بالاتر نمیاد دارم میمیرم از بدبختی😭😭😭😭😭

انشاالله اجرت و حاجاتت امام زمان بده🌺🌺🌺ممنون ازت

شاید موقعیت خوبی نبوده که اینجوری گفتن عزیزم غصه نخور 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
دخترم ۸ ماهشه کرونا گرفته خیلی بیقراره و نمیتونه بخوابه خودمم متاسفانه مریض شدم😭😭😭

عزیزم انشالله همتون زودتر خوب بشید ☹

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍😎✌🏻

عاشق یکی شدم که ۱۷ سال ازم بزرگت تره و باغچش تموم کرم خوردس و خودم باسواد و خانواده دار و اون برعوس اونم داره از این جا میره و من دیگه نمیتونم ببینمش حتی یک نگاه ساده🥺♥️😭 فکرش نمیزاره درس بخونم

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔