نامزدتون بهتون بگه حوصله. قهر کردن تو و نازکشیدنتو ندارم ناراحت میشین؟(:
حق دارم ناراحت شم....دلم میخواد گریه کنم(:
میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط به کسی بگویم که فردا آخرین روز زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱
شاید شرایط روحیه خوبی نداشته که اینجوری گفته ، قهر نکن بزار بگذره باهاش صحبت کن عزیزم .🌚
کدتیه زیادیه اینو میگه....میگه دیگه حس نازکشیدن ندارم....جدیدا قهر هم میکنیم میگه خودت میای دیگه من برا چی. دا پیش بذذارم💔😞
میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط به کسی بگویم که فردا آخرین روز زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱
عاشق یکی شدم که ۱۷ سال ازم بزرگت تره و باغچش تموم کرم خوردس و خودم باسواد و خانواده دار و اون برعوس اونم داره از این جا میره و من دیگه نمیتونم ببینمش حتی یک نگاه ساده🥺♥️😭 فکرش نمیزاره درس بخونم
دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد میکند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔