2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

573 بازدید | 100 پست

اگه غصه ای دارین خدایی نکرده 

غصه هاتونو بگین 

میخوام دعای عهد بخونم 

به نیت همه... 

براتون دعا کنم ❤️

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

نامزدتون بهتون بگه حوصله. قهر کردن تو و نازکشیدنتو ندارم  ناراحت میشین؟(:

حق دارم ناراحت شم....دلم میخواد گریه کنم(:

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزدتون بهتون بگه حوصله. قهر کردن تو و نازکشیدنتو ندارم  ناراحت میشین؟(: حق دارم ناراحت شم... ...

ولش کن عزیزم  خودتو ناراحت نکن شاید خسته بوده مردا کلا نمیفهمن چی میگن 

الهی برسد از جانب خدا مصلحت هایی که ارزویت بود❤️🌱
نامزدتون بهتون بگه حوصله. قهر کردن تو و نازکشیدنتو ندارم  ناراحت میشین؟(: حق دارم ناراحت شم... ...

شاید شرایط روحیه خوبی نداشته که اینجوری گفته ، 

قهر نکن بزار بگذره باهاش صحبت کن عزیزم .🌚

حق داری گریه‌کن آروم بشی اما باهاشون صبحت کن بعدا راجب این جریان 💕

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍😎✌🏻
شاید شرایط روحیه خوبی نداشته که اینجوری گفته ،  قهر نکن بزار بگذره باهاش صحبت کن عزیزم .🌚

کدتیه زیادیه اینو میگه....میگه دیگه حس نازکشیدن ندارم....جدیدا قهر هم میکنیم میگه خودت میای دیگه من برا چی. دا پیش بذذارم💔😞

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱

اسی ترو خدا من دعا کن بعد کلی سختی زودتر با عشقم ازدواج کنم جیگرم خون😭😭😭۱۰روز فشارم از رو ۶ و ۷ بالاتر نمیاد دارم میمیرم از بدبختی😭😭😭😭😭

انشاالله اجرت و حاجاتت امام زمان بده🌺🌺🌺ممنون ازت

شاید موقعیت خوبی نبوده که اینجوری گفتن عزیزم غصه نخور 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
دخترم ۸ ماهشه کرونا گرفته خیلی بیقراره و نمیتونه بخوابه خودمم متاسفانه مریض شدم😭😭😭

عزیزم انشالله همتون زودتر خوب بشید ☹

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍😎✌🏻

عاشق یکی شدم که ۱۷ سال ازم بزرگت تره و باغچش تموم کرم خوردس و خودم باسواد و خانواده دار و اون برعوس اونم داره از این جا میره و من دیگه نمیتونم ببینمش حتی یک نگاه ساده🥺♥️😭 فکرش نمیزاره درس بخونم

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔