2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 100 پست

من تاپیک فاطمه خانومو خوندم نتونستم بخوابم فقط گریه کردم الان تموم شد

قبول باشه ازت مهربون

برای دل منم دعا کن که خدا غمامو از رو دلم برداره

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
عاشق یکی شدم که ۱۷ سال ازم بزرگت تره و باغچش تموم کرم خوردس و خودم باسواد و خانواده دار و اون برعوس ...

اگه خواستی دعه کن معلم بشم این تنها خوشی منه🥺♥️

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری گریه‌کن آروم بشی اما باهاشون صبحت کن بعدا راجب این جریان 💕

یبار سر این حرفش یه دعوای مفصل کردیم...الآنم بعد اینکه اینو گفت ناراحت شدم باهاش سرد حرف زدم میگه. مشکل از ذهن توسعه زود ناراحت میشی من مشکلی ندارم(:

نمیدونم چرا هربار این جمله رو میگه دلم میترکع از بغض...تا چند دقیقه پیش داشتم قربون صدقش میرفتم تا اینو گفت بغضم ترکید

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱
کدتیه زیادیه اینو میگه....میگه دیگه حس نازکشیدن ندارم....جدیدا قهر هم میکنیم میگه خودت میای دیگه من ...

ای بابا اگه شمام هم بتونی یه بار قهرو تحمل کنی و سمتش نری ، هیچ وقت به خودشون اجازه نمیدن اینجوری صحبت کنن

‌‌‌‌‌‌‌‌‌دلیل این این اخلاق جدیدشو نمیدونی ؛)؟ 

دوست دارم زودتر انتظارم به پایان برسه و منم نی نی دار بشم سخته واقعا انتظار دعام‌ کنید

عزیزم حتما براتون دعا میکنم 

ان شاءالله به زودی نی نی تونو اول تو وجودتون بعدم تو بغلتون حس میکنین 😍🙂

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
ای بابا اگه شمام هم بتونی یه بار قهرو تحمل کنی و سمتش نری ، هیچ وقت به خودشون اجازه نمیدن اینجوری صح ...

بدبختس اینه طاقت نمیارم...نه اینکه بگم دلم  ت نگ میشه نمیتونم صبر کنم نه....دلم نمیاد قهر باشیم....

میگه نیمدونم چرا اینجوری شدم دیگه حوصله نازکشیدنتو ندارم حس ش نیست...من گفتم قهر کردنم برات مهم نیست اونم گفت. قهر میکنی که ناز بکشم منم حسشو ندارم(:

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱
دخترم ۸ ماهشه کرونا گرفته خیلی بیقراره و نمیتونه بخوابه خودمم متاسفانه مریض شدم😭😭😭

الهی بگردم 

حتما خیلی براتون دعا میکنم

الهی هر چی زودتر هم خودتون هم کوچولوتون خوب خوب بشین 

روحیتونو از دست ندید یه وقت 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :)