2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 100 پست
منم از این کارا میکردم ، جواب میداد واقعا بیشتر از اوقات .

مایلی بریم پی وی صحبت کنیم؟

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱
شب بخیر  یهحرف جالبی هست میگه اگه وسط خوابت بیدار شدی خدا دلش برات دلتنگ شده بیدارت کرده که با ...

چه تعبیر قشنگی

من خیلی مواقع اینجوری بیدار میشم 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فردا اولین قرارمه واسم دعا کن گند نزنم  و این همونی باشه ک باید باشه دوران سختی رو گذروندم ...

عزیزم دعا میکنم ان شاءالله بهترینا براتون اتفاق میوفته

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
بازاينكه پريود شدم ماه پيش و ازمايشم منفي بوده باز ميترسم حامله باشم

دوست ندارین باشین 

دعا با اونی که میخوام ازدواج کنم

چشم ان شاءالله خیر خدا با خواسته دلتون یکی باشه 

چه تعبیر قشنگی من خیلی مواقع اینجوری بیدار میشم 

اره منم خیلی خوشم امد 

قبل این حرف همیشه عصبی میشدم چرا بیدار شدم قردا کلی کار دارم و.... باید بخوابم بعد اینکه این حرف شنیدم هر وقت از خواب بیدار میشم یهوییی میگم ای خالق من سلام 

اره منم خیلی خوشم امد  قبل این حرف همیشه عصبی میشدم چرا بیدار شدم قردا کلی کار دارم و.... باید ...

خیلیم قشنگ :) 

توروخدابرای من دعاکن کروناگرفتیم خانوادگی حال خودم خوب نیس نشستم بالاسربچم تب داره توروخدادعاکنیدخوب ...

حتما براتون دعا میکنم خیلی خیلی زیاد 

ان شاءالله هر چی زودتر خوب شین

نگران نباشین خدا بزرگه