اشکالی نداره عزیزم ایشالا حرفشون روی منظور نبوده ، امیدوارم زودِ زود همچی برگرده به روال قبلتون ؛)) ...
برنمیگرده....دیگه داره میشه دوماه که اینطوریه(:
بار دومیه که این حرفو تکرار میکنن
میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط به کسی بگویم که فردا آخرین روز زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱
میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط به کسی بگویم که فردا آخرین روز زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱
انشاالله که خوب میشی عزیزم منم تنبلی تخمدان داشتم همسرمم واریکوسل بعد یه سال دکتر رفتن همسرم ...
عزیزم خداروشکرررر😍😍😍 انشالله که به سلامتی بیاد بغلتون😍😍😍 بله منم بهم لتروزول داد این ماه خوردم ۵شب شبی دوتا اما میخوام از این ماه اگه حامله نبودم سیاهدونه و خرما و دوسین امتحان کنم خیلی شنیدم ک خوبه امید به خدا... اما اگه این ماه حامله باشم دیگه هیچی نمیخوام خداکنه باشم