2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 100 پست
دعاکن این ماه باردارشم💙

چشم حتما دعا میکنم 

ان شاءالله به زودی نی نی تونو تو وجودتون حس کنین 😍

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکالی نداره عزیزم ایشالا حرفشون روی منظور نبوده ، امیدوارم زودِ زود همچی برگرده به روال قبلتون ؛)) ...

برنمیگرده....دیگه داره میشه دوماه که اینطوریه(:

بار دومیه که این حرفو تکرار میکنن

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱
عاشق یکی شدم که ۱۷ سال ازم بزرگت تره و باغچش تموم کرم خوردس و خودم باسواد و خانواده دار و اون برعوس ...

عزیزدلممم الهی خدا به دل و ذهنت آرامش بده

برات دعا میکنم خیلی 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
من تاپیک فاطمه خانومو خوندم نتونستم بخوابم فقط گریه کردم الان تموم شد قبول باشه ازت مهربون برای دل ...

حتما دعا میکنم 🌺

من تاپیک فاطمه خانومو خوندم نتونستم بخوابم فقط گریه کردم الان تموم شد قبول باشه ازت مهربون برای دل ...

چه اتفاقی افتاده برا فاطمه خانوم؟ 

برای سلامتی امام زمان صلوات
نامزدین یا رل؟

رل که نه نامزد عقدی نیستیم

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱
اگه خواستی دعه کن معلم بشم این تنها خوشی منه🥺♥️

حتما از ته دل 

ان شاءالله بهش میرسی 

انشاالله که خوب میشی عزیزم  منم تنبلی تخمدان داشتم همسرمم واریکوسل بعد یه سال دکتر رفتن همسرم ...

عزیزم خداروشکرررر😍😍😍 انشالله که به سلامتی بیاد بغلتون😍😍😍 بله منم بهم لتروزول داد این ماه خوردم ۵شب شبی دوتا اما میخوام از این ماه اگه حامله نبودم سیاهدونه و خرما و دوسین امتحان کنم خیلی شنیدم ک خوبه امید به خدا... اما اگه این ماه حامله باشم دیگه هیچی نمیخوام خداکنه باشم

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍😎✌🏻
الان فهمیدم که اون چقدر دوستم داشت ولی من قدرش رو ندونستم... الان دارم نسبت بهش حس پیدا میکنم...

اونم هنوز دوستون داره؟ 

چه اتفاقی افتاده برا فاطمه خانوم؟ 

تو پربازدیداست  دلم تنگه برا همسرم

همسرشون فوت شده ...

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
ممنون عزیزم🙏🏼🥺 چند روزه فشار عصبی خیلی زیادی دارم از ساعت بیدارم پام داره فقط تیر میکشه 😓

براتون دعا میکنم

ان شاءالله خدا به دلتون آرامش بده 

به لطف خانوادم تا الان بیدارم تو این گرمای تابستون نمیذارن کولرو روشن کنم... مگه میشه تو گرما ...

من خودم کنار پنجره هم هوا هم خنک ولی بی خوابی زده به سرم