1127_miss_fateme مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 380 عنوان حاملگی 270 بازدید | 38 پست سلام خانوما همسرم واریکوسل داشت خرداد ماه عمل کرد بعد دکترش برا سه ماه دارو تجویز کرده میگم سه ماه دیگ اقدام کنیم جواب میگیریم؟کسی بوده چن ماه بعد عمل همسرش حامله بشه؟؟؟ 1401/04/27 | 11:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهدیه۱۲۰۶۷۹ عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 663 بله عزیزم بعد سه ماه اقدام کنید منم همسرم واریکوسل داشت بعد از سه ماه اقدام کردیم الان باردارم
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22899 بله عزیزم بعد سه ماه اقدام کنید منم همسرم واریکوسل داشت بعد از سه ماه اقدام کردیم الان باردارم عزیزم چند ماه کلا اقدام بودین آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
مهدیه۱۲۰۶۷۹ عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 663 عزیزم چند ماه کلا اقدام بودین سه ماه که ماه آخر باردار بودم
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22899 سه ماه که ماه آخر باردار بودم خدا رو شکر ، خدا برات حفظش کنه 💓♥️ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
fatemehzahraaaaaa عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 3163 بله عزیزم بعد سه ماه اقدام کنید منم همسرم واریکوسل داشت بعد از سه ماه اقدام کردیم الان باردارم واریکوسل چیه دقیقا؟نمیدونم این کلمه رو
مهدیه۱۲۰۶۷۹ عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 663 واریکوسل چیه دقیقا؟ نمیدونم این کلمه رو رگ های در بیضه آقایون گرفته میشه که نمیذاره اسپرم تولید بشه عمل میکنن اون رگ هارو باز میکنن
fatemehzahraaaaaa عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 3163 رگ های در بیضه آقایون گرفته میشه که نمیذاره اسپرم تولید بشه عمل میکنن اون رگ هارو باز میکنن آهاقبل عمل اقدام کردین باردار نشدی؟بعد عمل باردار شدی؟
1127_miss_fateme مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 380 سه ماه که ماه آخر باردار بودم سه ماه رو بکوب اقدام بودی؟یا فقط ی هفته بعد از پریود
1127_miss_fateme مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 380 سه ماه که ماه آخر باردار بودم سه ماه رو بکوب اقدام بودی؟یا فقط ی هفته بعد از پریود؟؟
مهدیه۱۲۰۶۷۹ عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 663 آها قبل عمل اقدام کردین باردار نشدی؟ بعد عمل باردار شدی؟ نه ما هر دومون قبل از اقدام به بارداری آزمایش های مخصوص بارداری دادیم فهمیدیم همسرم واریکوسل داره عمل کردن بعد اقدام کردیم
مهدیه۱۲۰۶۷۹ عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 663 سه ماه رو بکوب اقدام بودی؟یا فقط ی هفته بعد از پریود؟؟ نه خب ما تقریبا یه روز در میان یا کلا هر وقت میشد اقدام داشتیم ولی دو ماه اول تو روزای تخمک گذاری به دلایلی اقدام نداشتیم که نشد ماه سوم اقدام داشتیم که شد
fatemehzahraaaaaa عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 3163 نه ما هر دومون قبل از اقدام به بارداری آزمایش های مخصوص بارداری دادیم فهمیدیم همسرم واریکوسل داره عم ... آهاینی کسی که اینطور باشه کلا اسپرم نداره یا اسپرم بی کیفیت داره فقط?
fatemehzahraaaaaa عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 3163 نه خب ما تقریبا یه روز در میان یا کلا هر وقت میشد اقدام داشتیم ولی دو ماه اول تو روزای تخمک گذاری به ... به سلامتی مبارک عزیزمچندسالتونه؟کیت تخمک گذاری بزنی راحت میدونی چه روزایی اقدام کنی