2777
2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 38 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ینی اونایی که بچشون سقط میشه هم بخاطر واریکسول؟

والا بعضیا بله ...من خودم یکی از فامیلامون همسرش واریکوسل داشت قبل از این که عمل کنه باردار شد ولی سقط شد ولی خیلی هام هم اینطور باردار میشن ولی سقط نمیشه 

والا بعضیا بله ...من خودم یکی از فامیلامون همسرش واریکوسل داشت قبل از این که عمل کنه باردار شد ولی س ...

من پارسال بچم سقط شد 

ولی اولین اقدام بود گرفت از کیت هم استفاده کردم و 3روز نزدیک به تخمک گذاری و روز تخمک گذاری اقدام داشتیم

من پارسال بچم سقط شد  ولی اولین اقدام بود گرفت از کیت هم استفاده کردم و 3روز نزدیک به تخمک گذا ...

اخی عزیزم ...سقط دلایل زیادی داره ..ولی واریکوسل مردا خودشون متوجه میشن که دارن یا نه من همسرم قبل از اینکه دکتر بره خودش می‌گفت من میدونم واریکوسل دارم

اخی عزیزم ...سقط دلایل زیادی داره ..ولی واریکوسل مردا خودشون متوجه میشن که دارن یا نه من همسرم قبل ا ...

عزیزم خدا خیرت بده خیلی خوب توضیح دادی🌻🌷

من چند سال پیش همسرم سونو داد دو تا دکتر بهش گفتن واریکوسل داره ، 

بعد عفونت شدید هم داشتیم ، یکسال عفونت درمان کردیم ، 

بعد سونو داد ، گفتن واریکوسل نداره ، 

اما الان سرعت اسپرمش خیلی کمه ، هفت ماهه اقدامیم ، یعنی ممکنه واریکوسل داشته باشه و تشخیص نداده باشند ؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ممنون ...نمی‌دونم اینو عزیزم ولی احتمالا سرعتشون با دارو حل بشه .

یکسال و و نیمه که کلی زینک و ویتامین ای بهش دادم ، الآنم سه ماهه اسپیروژن بهش میدم . با دل مهربونت برام دعا کن 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز