2777
2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 38 پست
یکسال و و نیمه که کلی زینک و ویتامین ای بهش دادم ، الآنم سه ماهه اسپیروژن بهش میدم . با دل مهربونت ب ...

عزیزم یک دکتر بره آزمایش بده شاید به عمل احتیاج داشت .....از خدا میخوا به حق این عید عزیز زودی نی نی بیاد تو دلت عزیزم 

عزیزم یک دکتر بره آزمایش بده شاید به عمل احتیاج داشت .....از خدا میخوا به حق این عید عزیز زودی نی نی ...

بانو جان آزمایش اسپرم منظورته ؟ یا تانل؟

مرسی عزیزم از دعای قشنگت 

اگه منظورتون این دوتا آزمایش هست بارها و بارها و بارها داده ...... سرعت اسپرم پایینه ، مورفولوژی هم در حد قابل قبول هست ولی چندان مطلوب نیست

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله همین آزمایش اسپرم میده تشخیص واریکوسل نمیدند؟

عه، با آزمایش اسپرم معلوم میشه ؟ فکر کردم با سونو فقط تشخیص میدن ، نه والا چند سال پیش که عفونت شدید داشتیم سونو داد تورم پروستات داشت، گفتن واریکوسل هست ، یکسال عفونت درمان کردیم بعد سونو داد گفتن طبیعیه واریکوسل نداره ، 

آزمایش هم خیلی زیاد داده پیش دکترهای مختلف و آزمایشگاه های مختلف و تاریخ های مختلف، هیچ کدوم نگفتن واریکوسل داره 

ولی خب اسپرمش ضعیفه 😭

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
عه، با آزمایش اسپرم معلوم میشه ؟ فکر کردم با سونو فقط تشخیص میدن ، نه والا چند سال پیش که عفونت شدید ...

همسر من اول رفت معاینه بعد رفت آزمایش و سونو داد که گفتن واریکوسله برا همسر شما حتما نیست که نمیگن ....عزیزم بسپار بخدا به امید خودش که همین ماه باردار میشی

همسر من اول رفت معاینه بعد رفت آزمایش و سونو داد که گفتن واریکوسله برا همسر شما حتما نیست که نمیگن . ...

مرسی عزیزم، خدا خیرت بده ،ممنونم که وقت گذاشتی ، انشالله بچه اتو با لب خندون بغل بگیری 💞💞💞

عزیزم یک دکتر بره آزمایش بده شاید به عمل احتیاج داشت .....از خدا میخوا به حق این عید عزیز زودی نی نی ...

سلام عزیزم من باردار بودم 😍😍😍 اونموقع که بات چت میکردم نمی‌دونستم ، چندروز بعدش بی بی چک زدم 

سلام عزیزم من باردار بودم 😍😍😍 اونموقع که بات چت میکردم نمی‌دونستم ، چندروز بعدش بی بی چک زدم  ...

وای عزیزم خییییلیی خوشحال شدم برات ایشالله ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بسلامتی دنیا بیاد نی نی خوشگلت 😍😍😍

وای عزیزم خییییلیی خوشحال شدم برات ایشالله ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بسلامتی دنیا بیاد نی نی خوشگلت 😍😍😍

مرسی عزیزم 😍😍😍 همچنین نی نی خودت 😍😍😍

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

حوصلممم

____uboma | 14 دقیقه پیش

ژل لب قم

حیفا77 | 13 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز