2777
2789
عنوان

لوبیاپلو

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 40 پست
اومده خونه؟چه بدهی داشت؟مهریه که داده از چی میترسه؟

دیگه رفتم مطبش از وحشتش، اول تهدید و پرخاش کرد. شب هم نیومد خونه. صبح اومد به سلام و علیک و حرف عادی زدن. معلوم بود از ترسش اومده صلح.

بچه ها  و به خرج خودم بردم مشهد، گفتم بریز به کارتم. نمی ریخت. درصد بیشترش رو تونستم ازش بگیرم😅😂😂

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه رفتم مطبش از وحشتش، اول تهدید و پرخاش کرد. شب هم نیومد خونه. صبح اومد به سلام و علیک و حرف عادی ...

کار خوبی کردی،مشاور چرا میگه تو درخواست طلاق ندی؟مهریه رو که گرفتی الکی برای خودت اعصاب خرد کنی راه ننداز جداشو راحت شو

کار خوبی کردی،مشاور چرا میگه تو درخواست طلاق ندی؟مهریه رو که گرفتی الکی برای خودت اعصاب خرد کنی راه ...

من فقط مهریه ام رو دارم.

دوتا پسر بچه تو این دوره بزرگ کردن کلی وقت و انرژی و اعصاب میبره. بچه ها قطعا با منند. اگر اون داوطلب طلاق باشه مجبوره شروط من برای طلاق رو بپذیره. ولی اگه من درخواست طلاق بدم اون دست بالا میگیره.

لااقل باید خونه ای که توش ساکن هستیم تا پسرا بزرگ شن توش باشند و نفقه خوب باید براشون بده.

دیگه رفتم مطبش از وحشتش، اول تهدید و پرخاش کرد. شب هم نیومد خونه. صبح اومد به سلام و علیک و حرف عادی ...

سلام دلم خنک شد  خوب کاری کردی    طلاق نگیر ان شاء الله خدا خودش  از رو زمین محوش می‌کند و فرجی حاصل میشه  هر چند دلم برای بچه‌ها میسوزه که این جور شه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
سلام دلم خنک شد  خوب کاری کردی    طلاق نگیر ان شاء الله خدا خودش  از رو زم ...

قربون محبتت

یعنی تو نمیدونی یادم میاد ، تا جیگرم خنک میشه😂😂😂

دیگه فهمیدم هرکاری رو انجام نداد چجوری مجبورش کنم

عزیزم من لوبیا پلو زیاد درست میکنم . یک کیلو و نیم لوبیا سبز خام واسه بیست نفر کم لوبیا میشه . حداقل ...

ممنونم

مقداری که گفتید خیلی مناسب و دقیق و پرملاط و خوشمزه میشه. ممنون

قربون محبتت یعنی تو نمیدونی یادم میاد ، تا جیگرم خنک میشه😂😂😂 دیگه فهمیدم هرکاری رو انجام نداد چ ...

نذارید حقتون ناحق بشه زمان بیشتر هم برد بازم ارزشش رو داره که حق به حق دار برسه مخصوصا که دختر بزرگ و دوتا پسر کوچیک دارید اگر الان با دقت و سیاست عمل نکنین بعدا افسوس میخورید واسه این روزا که فرصت داشتین حقتون رو ازش بگیرین حرف مشاورتون هم خیلی خوبه از کمک ها و پیشنهاد هاش بهره ببرین  ان شاء الله خدا حمایتتون میکنه عزیز

منم در جریان بذارید به فکرتونم چون خودمم دلشکسته ام و شکست خوردم با یه دختر بچه که جای حقم برش داشتم و اول خدا بعدم پدرم خرجیمونو میده

برام دعا کنین شرایط واقعا سخته

به امید روزاهای عالی و شاد و سلامت برای همه ی انسان ها و بچه های معصوم نه انسان نماها

تا خدا هست امید هم هست

💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚
نذارید حقتون ناحق بشه زمان بیشتر هم برد بازم ارزشش رو داره که حق به حق دار برسه مخصوصا که دختر بزرگ ...

ممنونم که یادمی و همفکری میکنی.

منم جدایی اولم همین کارو کردم. دخترمو گرفتم و مهریه ام رو بخشیدم. همه پشت و پناهم اول خدا و بعد خانوادم بودند.

ولی این دیگه خیییییلی بی همه چیزه. یعنی اصلا میدونم خدا راضی نیست که بخوام آروم جدا شم.

الان ۲تا شکایت ازش تو دادگاه دارم. روی همون میتونم طلاق بگیرم. ولی می خوام نتونه با بچه ها هم اذیتم کنه و اثبات بی کفایتیش بشه. 

مهریه ام رو که کامل ازش میگیرم، اگه لازم باشه کثافتکاری هاش رو انقدر تو محل کارش میگم که دیگه نتونه اونجا کار کنه.

بله. مشاور خیلی بدردخور و عالی راهنماییم کرد. 

از ته دل برای آرامش خودت و گل دخترت دعا میکنم. تو هم برای من و بچه هام دعا کن