2777
2789
عنوان

لوبیاپلو

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 40 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب این مخلفات داره کمتر نمیخواد؟؟

چرا عزیزم کمتر بریز. البته بستگی داره مهمونات خوش خوراک هستن یا نه کم میخورن؟ من معمولا برای غذاهای پلویی مقدار برنجم رو کمتر میریزم که هیچوقت کم نشده. من فکر میکنم ۱۵پیمانه برنج بزاری غذات اضافه هم میاد.

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
عزیزم برا خودتون وقتی لوبیاپلو درست میکنی چند پیمانه میزاری به تعدادتون حالا همونجوری حساب کن اضاف ک ...

آفرین

منم به نظرم ۱۵ تا بذارم کاملا کافیه

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
چرا عزیزم کمتر بریز. البته بستگی داره مهمونات خوش خوراک هستن یا نه کم میخورن؟ من معمولا برای غذاهای ...

نمیدونم چطوریه خوراکشون. دوستام هستند با بچه هاشون. قاعدتا بچه ها کم خور ترند.

ممنون. فکر کنم همون۱۵ تا خوبه

نمیدونم چطوریه خوراکشون. دوستام هستند با بچه هاشون. قاعدتا بچه ها کم خور ترند. ممنون. فکر کنم همون۱ ...

بله عزیزم. مطمئن باشید اضافه هم میاد. ولی به نظرم اضافه بیاد بهتره تا کم. خواستید اگه خیلی اضافه اومد خیرات کنید.

بله عزیزم. مطمئن باشید اضافه هم میاد. ولی به نظرم اضافه بیاد بهتره تا کم. خواستید اگه خیلی اضافه اوم ...

بله

شب عید غدیره، به نیت اطعام غدیر میدم.

پس بهتره ۱۷تا بریزم دیگه خیالم رااااحت باشه

بله شب عید غدیره، به نیت اطعام غدیر میدم. پس بهتره ۱۷تا بریزم دیگه خیالم رااااحت باشه

قبول باشه عزیزم. التماس دعا. میشه برای منم دعا کنید مادر بشم🥺🥺🤨🤨

قبول باشه عزیزم. التماس دعا. میشه برای منم دعا کنید مادر بشم🥺🥺🤨🤨

الهی به حق امیرالمؤمنین که حاجتت رو بگیری و یه بچه شیعه علی دوست، همین ایام خدا بهت بده.

حتما از ته دل دعات میکنم. شما هم برای من دعا کن 

الهی به حق امیرالمؤمنین که حاجتت رو بگیری و یه بچه شیعه علی دوست، همین ایام خدا بهت بده. حتما از ته ...

ممنونم . چشم، ایشالا به حق این روزای عزیز شما هم حاجت روا بشید

سلام چه خبر؟چی کار کردی؟

سلام جونم

فعلا باهاش قصه داریم. مشاور گفت تو تقاضای طلاق نده. تو فقط محکم باش. تا میتونی براش خرج تراشی کن. خودت رو دست بالا بگیر. اون ناراحته بره دنبال طلاق.

از اونور فهمیدم اونم پیش وکیل رفته، گفته اذیتش کن که زنه تقاضای طلاق بده،ضرر مادی نکنی!

اینم یه مقدار اذیت کرد و پول نداد و... من یه روز زنگ زدم گفتم میام مطبت بدهیمو میگیرم. گوشی رو قطع کرد.( مطبش خیلی دوره. ۱ساعت و ربع راهه) چند روز بعدش پسرا رو برداشتم رفتم مطب. یعنی از ترس داشت قالب تهی میکرد🤣🤣🤣🤣 لذذذذتی بردم...

حالا مثلا ظاهرا باهام خوبه. بدهیمم داد😁

ولی همچنان دارم میرم پیش مشاوره ببینم چجوری میشه مهارش کرد