2777
2789
عنوان

عروسی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 51 پست
عمل سنگ کلیه 

عمل سختی نیست 

اما کلا شاید دوست نداشته باشی بری چرا اجبارت میکنه 

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون بچه است 5سال بیشتر نداره 

عزیزممم

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

عمل خیلی سنگین و سختیم نیست خدا ان شاءالله هر چه زودتر بهبودی نصیبشون کنه 

برو همراه شوهرت احترام گذاشتن دعوتت کردن 

یه نفر همراه داداشت باشه کافیه دیگه 

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات

این اداها چیه داداشت ک تو اتاق عمل نیست فرداش میخواد بره

بعدم مگه عمل چی داره داداشت

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

عمل سختی نیست ،اصولا بستری هم نداره ،تازه شب قبلش هم هست ،دیروز داداش منم عمل سنگ کلیه داشت خدا رو شکر حالش هم خوبه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

نمیخواد بری اونجا قر بدی ک..بشین یه جا شامو میخورید و فردا میری بیمارستان...حالا مثلا خونه باشی یا بیمارستان باشی چ کاری ازت برمیاد؟؟؟برو عروسی هر دو ساعتم زنگ بزن خبر بگیر

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
سنگ کلیه 

ان شا الله به خیر بگذره .ببین اول که عمل خیلی حساس و اونجوری ای نیست هر چی هم باشه صبح میره انجام میده به سلامتی تا ظهر هم میاد ریکاوری بعدم به هوش میاد و دیگه خیالت راحت میشه . شب هم برو عروسی . البته اگر از نظر همراه مریض بودن و اینا کسی هست و به کمکت نیاز ندارن . ولی بعد سر یه فرصتی با همسرت در موردش حرف بزن و بگو توقع داری وقتی این شرایط هست یکم بیشتر درک کنه اهمیت ماجرا رو

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚