2777
2789
عنوان

عروسی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 51 پست
چه ربطی داره.

عروسی مهم تر از جون داداششه؟!!! ینی انقد واجبه بری عروسی، داداشت تو اتاق عمل باشه تو بری برقصی بترکونی یا کنار داداشت باشی😐🤔🙆‍

وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞
عمل سختی نیست ،اصولا بستری هم نداره ،تازه شب قبلش هم هست ،دیروز داداش منم عمل سنگ کلیه داشت خدا رو ش ...

چون بچه است دلم براش میسوزه 😭😭😢 خیلی ب هم وابسته ایم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه بره عروسی جون داداشش درخطره؟

من این حرفو نزدم میگم عروسی اونقدرا هم واجب نیس بری خودشم عروسی دختر دایی مادر شوهرش حالا با اون کار ندارم 

میگم کنار داداشش باشه بهتره تا بره عروسی 😐😑

وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞
عروسی مهم تر از جون داداششه؟!!! ینی انقد واجبه بری عروسی، داداشت تو اتاق عمل باشه تو بری برقصی بترکو ...

اگر برم نیازی ب رقصیدن من نیست من میشینم اگرم نرم تو خونه هستم تو بیمارستان نمیزارن دوتا پیش یک مریضی باشی ولی چون بچه است و ب هم وابسته اییم دلم نمیخاد برم حیرونم چ کار کنم 

اگر برم نیازی ب رقصیدن من نیست من میشینم اگرم نرم تو خونه هستم تو بیمارستان نمیزارن دوتا پیش یک مریض ...

هرطور راحتی عزیزم ببین شرایطتت چجوریه 🌸

هرطور راحتی عزیزم ببین شرایطتت چجوریه 🌸

شرایطم خیلی پر استرس و نگرانی و حیرونی ک برم یا نه اگر نرم باید دعوا کنم اگر برم ک دلم پیش داداشمه 

خدا کنه هیچ کس جای من نباشه 

عروسی مهم تر از جون داداششه؟!!! ینی انقد واجبه بری عروسی، داداشت تو اتاق عمل باشه تو بری برقصی بترکو ...

عروسی بره جون داداشش به خطر میوفته ؟؟قراره برادرش فردا عمل کنه .

بعدم نسبت نزدیک نیست که بره قر بده وسط و بترکونه ..باید همراه شوهرش باشه ...

به هر حال برادرش فرداش عمل میکنه و خوب میشه ولی خاطره عروسی نرفتن و جنجالش تا مدت ها گرفتارش و هر موقع از فامیل اسی عروسیش بود شوهرش مقابله به مثل میکنه .

انقدر احساسی و بچگانه به موضوع نگاه نکنید 

فک کن یکی فامیل عروسیتون نیاد بعد بگن برادر خانمم فرداش عمل داشت.

اره مامانم گفت میخاد بری برو دعوا نکن 😔

ب شوهرت بگومیرم اما زودبرگردیم

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)

عزیزم میفهمم حالت رو داداشت عملش شب هست؟ دیدی که همه گفتن عمل راحتیه عروسی رو بری بهتره  بعداون برو پیش خونوادت

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عروسی بره جون داداشش به خطر میوفته ؟؟قراره برادرش فردا عمل کنه . بعدم نسبت نزدیک نیست که بره قر بده ...

وااا چرا انقد بی منطق بازی در میارین 

همین همسر اسی اگه برادر خودش عمل داشت بعد خانواده اسی عروسی میگرفتن نه میزاش اسی بره نه خودش میومد 

ادم نگرانه چه عمل راحتی باشه چه سخت باشه برادرشه حق بدین بخواد پیشش باشه 

همسرشم بی مطنق بازی داره در میاره یعنی چی خب دوست نداره بره چه اجباریه وقتی داداشش عمل داره این داشه برخ عروسی

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....