2777
2789
عنوان

عروسی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 51 پست

اگه ‌دوس نداری بری نرو 

حق میدم نگران داداشتی حقم داری واقعا هم اون حال نداری بری عروسی 

منم عروسی دعوت بودم خواهرم افتاده بود بینیش خورده بود به میز پاشدم برگشتم خونه پیش خواهرم کسیم چیزی نگف 

معنی نداره اصن بخوان چییزی بگن

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

عروسی بره جون داداشش به خطر میوفته ؟؟قراره برادرش فردا عمل کنه . بعدم نسبت نزدیک نیست که بره قر بده ...

عزیزم اول اینکه من فک کردم عروسی و عمل تو یه روزن برا همین گفتم پیش برادرت باشی بهتره تا عروسی بری 

اوهــوم توخوبی فهمیده تری ✋

دیگه ریپلایم نکن ممنون😊😑😐

وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااا چرا انقد بی منطق بازی در میارین  همین همسر اسی اگه برادر خودش عمل داشت بعد خانواده اسی عر ...

ما تعیین تکلیف نکردیم اسی پرسیده ما نظرمون را گفتیم فک نکنم بی منطق تر و بی فرهنگ تر از شما تو این پیج باشه که یهو بپره و توهین کنه شما هم نظرت را بگو رد شو خودش جمع بندی مطکنه تصمیم میگیره حرصم نخور 

نه روز بعدش عمل داره 

خب عروسیت رو برو عزیزم روز بعد برو کنارشون باش یکم خود دار باش ضررنمیکنی همین که همسرت بدون شما نمیره خودش کلیه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ما تعیین تکلیف نکردیم اسی پرسیده ما نظرمون را گفتیم فک نکنم بی منطق تر و بی فرهنگ تر از شما تو این پ ...

من تا جایی که یادمه توهین نکردم خانوم محترم 

لطفا عینک بزنین بعد بخونین کسیم که حرص میخوره ظاهرا شمایین دوست عزیز 🙂☺️ و حرفای گهربارتونم پس بگیرین واقعا توهیناتون بی مورد و بیجا بودن براتون متاسفم

ما تعیین تکلیف نکردیم اسی پرسیده ما نظرمون را گفتیم فک نکنم بی منطق تر و بی فرهنگ تر از شما تو این پ ...

@نی_نی_یار_پنج  من به ایشون چیزی نگفته بودم که اینجوری جواب دادن و توهین کردن