2777
2789

خامه قنادی مارک کاله گرفتم از فریزر آوردم بیرون یخش که باز شد با همزن همش زدم فرم گرفت از بعد گذاشتم فریزر که کیکم یخ بشه حالا که آوردم بیرون از فریزر شل شده 

نفسم بنده به نفسات 😍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه نشوم

ینی خامه فرم گرفته رو گزاشتی فریزر دوباره درش اوردی؟

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
متوجه نشوم ینی خامه فرم گرفته رو گزاشتی فریزر دوباره درش اوردی؟

آره وقتی که فرم گرفت گذاشتم فریزر که بعد که کیک یخ شد استفاده کنم ازش 

نفسم بنده به نفسات 😍♥️
آره وقتی که فرم گرفت گذاشتم فریزر که بعد که کیک یخ شد استفاده کنم ازش 

خب عزیزم اشتباه کردید

خامه فرم گرفته بزاری فریزر دیگه نمیشه استفاده کنی

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

یع ظرف رویی یا استیل جنسش فلز باشه در کل توش پر از یخ کن 

بعد ظرفت رو بزار داخلش و هم‌ بزن 

اگه نشد دیگه مجبوری پودر قند یا پودر کاکائو بزنی کمی منسجم بشه

نا امید نشو تو میتونی

خب عزیزم اشتباه کردید خامه فرم گرفته بزاری فریزر دیگه نمیشه استفاده کنی

واای الان چیکارش کنم یعنی دیگه اصلا نمیشه استفاده کرد ازش؟ 

نفسم بنده به نفسات 😍♥️

زود هم زدی

باید همون لحظه که میخوای استفاده کنی فرمش بدی

چون بعدش دیگه فرم نمیگیره

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙