2777
2789
عنوان

خامه آماده گرفتم حالا فرم نمیگیره🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 4436 بازدید | 68 پست
اصلا خیلی شل شده ها فکر نکنم بشه برای خامه کشی هم استفاده کرد ازش 

نه بیین یخش نباید خیلی باز بشه شل باشه 

تقریبا مثل بستنی باشه

حنما هم تو ظرف استیل هم بزن

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره وقتی که فرم گرفت گذاشتم فریزر که بعد که کیک یخ شد استفاده کنم ازش 

خب میدونی الان باید چیکار کنی باید با خامه فرم نگرفته قاطی کنی فک کنم یک به سه دوباره فرم بدی تنها راهش همینه

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
😥 واقعا یعنی دیگه نمیتونم داخل قیف بریزم و ازش استفاده کنم؟ 

نه نمیشه، ولی یکم خامه فرم گرفته قاطیش کن و برای فیلینگ ازش استفاده کن

❤برای ظهور امام زمان (عج)  یک صلوات
نه بیین یخش نباید خیلی باز بشه شل باشه  تقریبا مثل بستنی باشه حنما هم تو ظرف استیل هم بزن

آره ظرف استیل خیلی مهمه تو ظرف استیل نمیدونم چه صیغه ایه بهتر فرم میگیره

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
خب میدونی الان باید چیکار کنی باید با خامه فرم نگرفته قاطی کنی فک کنم یک به سه دوباره فرم بدی تنها ر ...

یعنی اینجوری فرم میگیره؟ خراب تر نشه 

نفسم بنده به نفسات 😍♥️

آره خیالت راحت میشه 

😥 واقعا یعنی دیگه نمیتونم داخل قیف بریزم و ازش استفاده کنم؟ 

نه عزیزم چون شله و نمیشه کیک کاور کنی بعد فرم دادن اصلا نباید میذاشتی فیزر، یخچال میذاشتی باید

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

بذار الان نسبت دقیقش بهت میگم