2777
2789
عنوان

دیسک کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 4071 بازدید | 114 پست
من قبلا رفتم طب فیزیک فقط ورزش میده که اونم بیفایدس  

عزیزم اگر درمان های غیر جراحی مثل تزریق اپیدورال و تزریق دیسکوژل رو امتحان نکردی شاید اینها به دردت بخوره  تو اینترنت سرچ کن دکتر آریانی برات میاره سایتشو بعد اینکه آدرس ایناشم هست دگ ی ویزیت برو شاید با تزریق اوکی شی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب بودم سه سال راحت بودم دوباره نمیدونم چی شد وسیله سنگینم بلند نکردم تو این سه سال 

سلام لطفا میشه بیای توضیح بدی درمورد دیسک کمرت ک چیکارش کردی خوبشدی یا نه پیامم دیدی حتما جواب بده لطفا

من خدارو توبرق چشمای آدمهایی میبینم  که ازحال خوب دیگران حال دلشون خوب میشه 
سلام لطفا میشه بیای توضیح بدی درمورد دیسک کمرت ک چیکارش کردی خوبشدی یا نه پیامم دیدی حتما جواب بده ل ...

سلام من یه بار عمل کردم با لیزر خوب شدم دوباره درد گرف رفتم ام ار ای بعد خود به خود خوب شدم فعلا که خوبم 

سلام من یه بار عمل کردم با لیزر خوب شدم دوباره درد گرف رفتم ام ار ای بعد خود به خود خوب شدم فعلا که ...

شما اقا هستید درسته...من همسرم دیسک کمر داره اصلا نمیتونه رانندگی کنه خفیف هم هست دکتر فقط ویتامین و کلسیم داده گفته نیاز ب عمل نیست ولی پنج دیق رانندگی کنه کمرش درد میگیره کارشم جوریه ک مدام باید رانندگی کنه 

شما درچع حد بود دیسکتون پیش کی عمل کردید راضی هستین بعددعمل چنوقت بعد بلند شدین ک بتونین کاراتون انجام بدین بتونید برید سرکار همسرم همش فکرش درگیر این موضوع ممنون میشم جواب بدی

سلام من هم دیسکم پاره شده بود میزد به پای چپم الان ۹ ماه هست عمل کردم هنوز نمیتونم چیزی از رو زمین ب ...

عمل باز کردید یا لیزری؟؟؟

شما اقا هستید درسته...من همسرم دیسک کمر داره اصلا نمیتونه رانندگی کنه خفیف هم هست دکتر فقط ویتامین و ...

البتع بیشتر ساق پاش درد میگیره تاکمرش کمرش خییلی کم درد میاد

شما اقا هستید درسته...من همسرم دیسک کمر داره اصلا نمیتونه رانندگی کنه خفیف هم هست دکتر فقط ویتامین و ...

سلام بله اقا هستم من دیسکم شدید بود ال۴ ال۵ عمل کردم با لیزر پیش دکتر احمد شکرچی زاده داخل اصفهان تو گوگل سرچ کنین براتون میاره متخصص مغز و اعصاب با دفترچه تامین اجتماعی تیر ۹۸ شد ۸۵۰۰ راضی هم هستم فقط عمل باز نکنین و تا ۳ ماه اول به خودشون فشار نیارن بعدم تا اخر عمر وسیله سنگین بلند نکنن فقط رانندگی کنن هر ۴۵ دقیقه هم یه استراحت بکنن دوباره رانندگی کنن چون منم خودم راننده ماشین سنگین هستم بازم سوالی داشتین در خدمتم

سلام ببخشید شما دیسکتون و لیزری عمل کردین؟ عمل چقدر طول میکشه و دوره نقاهت چقدره

سلام بله لیزری عمل کردم اصفهان   دکتر احمد شکرچی زاده داخل اتاق عمل شاید ۲۰ دقیقه باشین دوره نقاهت حدود ۲۰ روز ولی نباید بعدش به هیچ عنوان وسیله سنگین بلند کنین